1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
12 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

12 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret ve hukuk alanlarınızda iletişiminiz hızlanıyor. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir. Tanımadığınız insanlarla paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Seyahat etmek isteyeceksiniz.

BOĞA: Ortaklaşa para konularında kafanız çözüme yönelik çalışacak. Kredi veya borç almak istiyorsanız, hemen harekete geçebilirsiniz. Banka hesaplarınızı düzenlemek, kredi geçişi yapmak, vergi konularına çözüm bulmak için rahat bir süreç içerisinde olacaksınız. Bunu değerlendirin.

İKİZLER: Eğer yaşadığınız ilişkide ve ortaklığınızda birtakım sorunlarınız varsa, harekete geçebilirsiniz. İlgi odağınız daha çok partneriniz olacak. Yine bu dönemde anlaşmalar ve kontratlar gündeminize gelebilir. Hukuksal konularda görüşmeler yapabilir ve danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

YENGEÇ: İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa; becerilerinizi geliştirebilir, aktif ve özgür iletişiminizle iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Çalışmayı ve üretmeyi seveceksiniz. Sağlığınızı gözden geçirmek ve rutin sağlık kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir dönem olacak.

ASLAN: Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde özgür ve ateşli yönlerinizi kolayca ortaya koyabilirsiniz. Çocuk yapmak isteyenler, çok olumlu bir zaman dilimi içinde olduklarını bilmeliler.

BAŞAK: Evinizle ilgili sorunlarla ilgilenecek ve bu konularda çözümler arayacaksınız. Aile büyüklerinizle olan iletişiminiz, bu 2 hafta boyunca hızlanacak. Yine eve dair, emlak alım satımı, kiralama veya yer değiştirme gibi işlemleriniz varsa; bu dönem bunları yapacak ortamları rahatça bulacaksınız.

TERAZİ: Yakın çevre, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmeye başlayacaksınız. Ticaretle uğraşanlar için oldukça aktif ve keyifli bir 2 hafta olacak. Hemen her konuya merak duyacaksınız.

AKREP: Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine rahatlıkla çözüm bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar, bu 2 haftalık dönemden olumlu etkileniyor olacak. Paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönem ortaya çıkabilir. Gezmeye, görmeye, değişik kültürler tanımaya para harcayabilirsiniz.

YAY: İfadeniz rahatlıyor. Artık planlarınızı ve projelerinizi dillendirebilirsiniz. Kendinizi daha fazla düşüneceğiniz ve biraz bencil hareket edeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bir aydır fedakârlık yaptığınız ve geri planda durduğunuz konulara bomba gibi bir giriş yapabilirsiniz. Kendinize güvenin.

OĞLAK: Önemli planlarınız varsa; bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Sahne sanatlarıyla ilgili bir işiniz varsa; yaratıcılığınız sizi iyi noktalara taşıyabilir. İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakârlıklar görülebilir. Sosyal hayatınızın biraz durgunlaştığını düşünebilirsiniz.

KOVA: Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda, davetlerde ve grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Geleceğinize yönelik planlarınızı ve projelerinizi hızlandırabilirsiniz. İşten elde edilen gelirlerinizde, bu süreç içerisinde önemli artışlar görülebilir.

BALIK: Bugünden itibaren, iş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek ve sorunlar karşısında çözümler bulacaksınız. Patronlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminizi geliştirebileceğiniz bir dönem olacak. Terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz. Bu dönemde, fazlasıyla göz önünde olacaksınız

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.