1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU
12 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU

12 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Günün ilk yarısında daha sıkışık bir tempo söz konusu. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde ani durumlar ortaya çıkabilir. İlişkilerinize daha romantik yaklaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yeni yolculuk planları organize etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni temeller atmak isteyeceğiniz koşullar oluşabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Günün ilk yarısında ortaklıklara dikkat etmelisiniz. Sabah saatlerinde harcamalarda artış olabilir. Ortaklı konularda kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Alacak borç ilişkileriyle uğraşabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar oluşabilir. Sorumluluğunu aldığınız işleri başlatmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde eğlenceyi abartabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Günün ilk yarısında uğraştırıcı koşullar olabilir. İkili ilişkilerinizdeki duygusal beklentileriniz gündeminizi etkileyebilir. Eşiniz ile ilgili konularda daha tepkisel davranabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ellerinizi kirletebilirsiniz. Yaşanan olaylarda kendi hakkınızı savunmanız gerekebilir. Karışındakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Günün ilk yarısında harcamalara özen gösterin. Çalışma koşullarındaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı çok daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha net görmeye başlamış olabilirsiniz. İlerleme sağlamak için yeni planlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde organizasyonlara katılabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Günün ilk yarısında evle, ailenizle ilgili konular sizi daha çok zorlayabilir. Öğleden sonra keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak için fırsatlar yakalayacaksınız. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Aşk hayatınız için olumlu koşullar söz konusu. Akşam zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Günün ilk yarısında görüşmeler var. Sabah saatlerinde ilişkide olduğunuz kişiye zaman ayırmak size iyi gelecektir. Gün içinde ailevi konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda fırsatlar oluşabilir. Duygularınızı daha net gördüğünüzü düşünebilirsiniz. Akşama doğru kendinizi alışverişe verebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Günün ilk yarısında elinizdekileri daha iyi değerlendirmelisiniz. Hareket ve iletişiminizin yoğun olduğu bir gün olabilir. Eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İletişimden kaynaklı sıkıntılara karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişiklikler hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. Akşam saatlerinde farklı programlara dahil olabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Günün ilk yarısında eksikleri tamamlayabilirsiniz. Bugün kendinizi çok enerjik hissedebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler işlerinizin kolaylaştıracaktır. Parasal konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyecektir. Akşam saatlerine doğru planlarınızdaki değişikler sizi farklı yönlere çekebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Günün ilk yarısında bazı hassasiyetler söz konusu. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde aceleci davranmamalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda hassasiyetiniz artabilir. İşlerinize yön kazandırmak için harekete geçmelisiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde iletişiminiz artabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Günün ilk yarısında kararlarınızı gözden geçirmelisiniz. Elinizde olmayan konular yüzünden kayıplar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde duygusal açıdan boşluklar hissedebilirsiniz. Sizi yoran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Akşama doğru planlarınızda değişiklik yaşanabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Günün ilk yarısında daha kararlısınız. Ancak bugün arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayıracağınız bir gündesiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır. Gün içinde tepkilerinizi daha sakin olmalısınız. Ufak tartışmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler ilerlemenize yardımcı olacak. Gelecek beklentileriniz yönünde adım atmak isteyebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Günün ilk yarısında uzaklarla ilgili işler olabilir. İş hayatınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Alacağınız sorumluluklar sizi yorabilir. Gün içindeki yoğunluğunuz artabilir. Sakin kalmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmaya çalışabilirsiniz. Üstlerinizden destek alabilirsiniz. Akşam saatlerinde yapacağınız sosyal faaliyetler rahatlamanızı sağlayacaktır.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.