1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün kendinize daha yaratıcı bir uğraş bulmaya çalışın. İlham alabileceğiniz şeyler var ancak başkaları ile de uğraşabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kendinizi ortaya koyabileceğiniz imkanlar var. Aşkta daha fazla etki altında kalarak güzel hayallere yer açabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugünkü koşullar çok tutarlı olmayabilir ve özellikle başkalarının kafa karıştırıcı olması mümkün. Ev ve yerleşime ait işler de gündeme gelebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün ziyaretler ve görüşmeler için hayli hareketli olabilir. Ancak düşüncelerinizin kolayca dağılmasına izin vermemelisiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün harcamalarınız konusunda biraz daha gerçekçi olmanızda fayda var. Ortaklaşa konular göründüğünden daha aldatıcı da olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Ancak yakın beraberliklerde daha gerçekçi olmaya bakın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün henüz netleşmemiş durumlar ve henüz plan aşamasında kalan koşullar var. Dedikodularla ya da gizli kalan şeylerle de karşılaşabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün ortaklaşa işler içerisinde daha verici ve fedakar olabilirsiniz. Gelecek yönünde hayaller kurmak mümkün.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Kendinizi geliştirebileceğiniz, çok şey öğrenebileceğiniz bir gündesiniz. Bu arada elinizden gelen çabayı da gösterebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün kendinizi geliştirmek ve uzaklarla ilgili işler içinde olmak mümkün. Ancak düşüncelerinizde dağınıklık, dikkatsizlik de olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Parasal konular üzerinde düşünmek gerekiyor. Endişelere yer vermemeli ve harcamalarınızda daha mantıklı olmaya bakmalısınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün ortaklaşa konulara daha açıksınız. Eşinizle ya da sevgilinizle ilgili olabilecek hassasiyetler, fedakarlıklar söz konusu olabilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.