1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
12 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

12 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Aşkta kendinizi daha coşkulu hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Görüşmelerde netleşmeyen durumlar olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün çalışma hayatınızdaki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmanız gerekebilir. Yapacağınız programlar sizin gelecek planlarınızı da etkileyebilir. Gün içinde sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İş yerinde birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün gündeminiz oldukça hareketlenebilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Bazı konularda fazla titiz olabilirsiniz. İlişkilerinizde cömert davranabilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönelin. Sorumlu olduğunuz konularda risk almaya yakın bir gündesiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Ev hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal değişiklikler içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Harcamalar artabilir

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün yazılı ve sözlü iletişim önem kazanabilir. Aldığınız kararları yazılı hale dökmek önemli olabilir. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Kulağınıza söylentilerin gelebilir. Duygusal konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ticari konular önem kazanabilir. Zihinsel konularda dikkatli olmanız gereken zamanlar var.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için her türlü çabayı gösterebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Yetenekli olduğunuz konuları daha fazla parlatmak isteyebilirsiniz. Başkalarından destek almak isteyebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün imaj değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklar ön planda olabilir. İşleriniz için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için plan yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere dikkat edin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün bilemediğiniz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizdeki bazı işlerde güç kaybedeceğiniz zamanlar var. İçinize kapanabilirsiniz. Kendinizi yalnız kalmış hissedebilirsiniz. Sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha iyi organize olmaya ihtiyacınız var. Korkularınıza yenilmeyin.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün geleceğinizle ilgili yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili gelişmeleri sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Farklı konular daha fazla ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda üstlerinizden destek alabilirsiniz. Ticari konularda kendinizi stres altında hissedebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün iş hayatınızdaki konularda etrafınızdakilerden yardım alabilirsiniz. Sabah saatlerinde farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Gün içinde değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Başarılı olmak için işlerinizde daha ön planda olmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde zorlayıcı koşullar olabilir. Harcamalarınıza özen gösterin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün ruhsal konulara ilginiz artabilir. Farklı ilgi alanları sizi yeni ufuklara taşıyabilir. Gün içinde yabancılarla ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Üzerinde uğraştığınız konularınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi daha fazla ifade edeceğiniz sosyal gruplar içinde olmak isteyebilirsiniz. Ticari konularda kararlar alabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün sizi endişeye sokan konularla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içinde olacağınız zamanlar var. Bu konuda alacağınız kararlarda dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular sizi duygusal olarak da bağlayacaktır. Sorumlu olduğunuz işlerde fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.