1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
13 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

13 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Sabah saatlerinde sinirleriniz biraz gergin olabilir fakat bu durum öğlene doğru hafifleyecek ve maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanılacak.

BOĞA: Size kazanç getirecek güzel bir işe imza atabilirsiniz. Geleceğinize yönelik girişimlerinizde şans sizden yana. Yaşadığınız bazı sorunları çözmek için evren size fırsatlar sunacak.

İKİZLER: Ruhunuzu dinlendirme ihtiyacınız var. Biraz uzaklaşmak size iyi gelecek. Sevdiğiniz insanla aranızdaki sorunlar biraz daha büyüyebilir.

YENGEÇ: Yapacağınız anlaşmalar sonucu uzun süreli seyahatlere çıkabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız sizin için endişelenebilir. Onlara karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız.

ASLAN: Kurduğunuz iş ilişkileri sayesinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirirseniz kazançlı çıkan siz olacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

BAŞAK: Alacağınız bazı kararlar tepkilere yol açabilir. İnsanlara ne istediğinizi düzgünce anlatmalısınız. Sıkıntılı zamanlardan sonra güzel bir gün geçireceksiniz.

TERAZİ: Sevgilinizle aranıza üçüncü şahısların girmesine izin vermemelisiniz. Eğer güvenirseniz bugünleri kolaylıkla atlatabilirsiniz. Her şey zamanla yoluna girecek.

AKREP: Uzun süredir beklediğiniz fırsat her an gerçekleşebilir. Şanslı bir gün sizi bekliyor. Sadece biraz daha sakin ve tedbirli olmanız gerekiyor.

YAY: Stresli bir gün geçirebilirsiniz. İş karışıklığı yüzünden bazı problem çıkabilir. Çözüm bulmanız ve sorunları halletmeniz an meselesi.

OĞLAK: Sistemli ve düzenli bir biçimde işlerinizi bu hafta idare edebilirsiniz. Çok özel bir şans yakalayabilirsiniz. Geçmişle yüzleşmek durumunda kalabileceğiniz etkiler söz konusu.

KOVA: İlişkiler açısından oldukça güzel açılara sahipsiniz. Yeni ortamlara girebilir, Yeni dostluklar kurabilirsiniz. Arkadaş toplantları organize edip hoş vakit geçirebilirsiniz.

BALIK: Olaylara bakış açınız değişebilir. Geçmişle bağlantılı konular yeniden önem kazanabilir. İyimser ve olumlu bir tutum içerisine giriyorsunuz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.