1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yaşam alanınızı ve rutin görev ve sorumluluklarınızı gözden geçirmek, işe yarar ve pratik bir iş bölümü ve zamanlaması yaratmak için fırsat yaratın. Bu tip bir revizyon size uzun vadede de mutlaka kazanç getirecektir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Özel ilişkileriniz söz konusu olunca ayakların yere sağlam basması önemli sizin için. Günü birlik eğlencelere rağbet etmeyin. Boş ve zaman kaybı olan planlardan ve bu planları size sunan salt keyif odaklı kişilerden uzak durun.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İçsel huzursuzluğunuzu günlük hayata ve sorumluluklarınıza yansıtmamaya gayret edin. Günlük tempo başlamadan önceki ilişkilerinizde olumlu ya da olumsuz olanları bir adım geride bırakıp öyle yol almaya ihtiyacınız var.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Diğer kişilerle anlamsız ve yıpratıcı tartışmalara girmek istemeyeceğiniz, az ve öz konuşmayı, anlaşmayı tercih edeceğiniz bir gün. İletişim tarzınız buna fırsat yaratmayacak ve soru işareti oluşturmayacak nitelikte olsun.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Maddi konuları ve mevcut varlıklarınızı gözden geçirmenin faydasınız göreceksiniz. Uzun vadeli planlar, alınacak şeyler, bütçeyi ilgilendirecek atılımlar, sadece sizin için değil, ailenizin de geleceği açısından önemli.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün biraz da detaylara bakabilmek size her zamankinden daha çok fayda sağlayacak. Özellikle iletişim halinde olmanızı gerektiren bir işiniz, yazacak ya da söyleyerek bir bilgi aktarımınız varsa hatalardan kaçının.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Duygusal streslere fazla dayanamayacağınız bir gün. İnsanların fikirleri, aldığınız onay ya da alamadığınız takdir gibi şeyler sizin verimliliğinizi etkileyecek. Bu dış sesleri kısın. Yüreğinizden geçenin doğru olduğuna inanın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sizi zorunlu biçimde daha fazla çalışmaya yönlendiren, angaryaları ile sizi yoran, yüklerini size aktarıp bunu zorunlu hale getiren bazı arkadaşlarınız olabilir. Somut hedefler söz konusu ise çalışmaktan vaz geçmeyin.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Mesleki konularda normal performansınızın üzerine çıkmanız bekleniyor bugünlerde. Üzerinize düşen her neyse sonuna kadar gerçekleştirme ve görevleri sırtlanan kişi olma eğilimindesiniz. Zorlukların ilacı sabır olacak.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Olaylara gerçekçi tarafından bakıp tarafsız değerlendirmeler yapmaya ve objektif kalıp bu şekilde kararlar vermeye gayret edin. Taraf tutmanızı isteyen kişiler olabilir. Yargılayıcı olmadan herkese eşit mesafede durun.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Kalıcı bir takım işlere adım atmak, girişim ve projelere niyet etmek, planlama yapmak için güzel bir gün. Kolay beğenen ve olayları oluruna bırakan insanlarla bir arada olamasanız da kusursuzu yaratma potansiyeliniz olacak.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün eşinizle ilgili veya onunla birlikte yapmanız gereken ortak işler gündeme gelebilir. Nasıl altından kalkacağınızı bilmeseniz bile adım atın. Aslında hem kendi adınıza hem de birlikteliğiniz için yeteri kadar güçlüsünüz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.