1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durum iş hayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. 

BOĞA: İş arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları sizi zorlayabilir. Bir iş seyahati veya projede bazı aksilikler ve güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz. Biraz Kendinize güvenle altından kalkamayacağınız iş yok.

iKiZLER: Aile ile olan ilişkileriniz önemini bugünde koruyor. Onlara karşı olan tavrınızda, söylediklerinizde dikkatli olmalısınız. Aile içinde birbirinizle olan bağlarınızı sorgulayabilirsiniz.

YENGEÇ: Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

ASLAN: Kendinizi enerjik ve mutlu hissedeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Hafta sonunuzu değerlendirirken daha çok arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz.

BAŞAK: Fiziksel anlamda kendinizi çok yorgun hissediyorsunuz. Biraz dinlenmeli ve toparlanmalısınız. Yoksa sağlık sorunlarınız gündeme gelebilir.

TERAZİ: Kendinizi yanlız hissettiğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan ve ailenizden destek almalı ve sorunlarınızı konuşarak çözmelisiniz.

AKREP: Yeniliklere alışmaya çalıştığınız bu dönemde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hemen pes etmemeli ve çalışmaya devam etmelisiniz. Zaman her şeyin ilacı.

YAY: Gün içerisinde kişisel gelişiminizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle gereksiz konularda tartışmaktan kaçının. Hedeflediğiniz maddi kazanımları elde edeceğiniz bir dönem.

OĞLAK: Gün boyunca sevdiğiniz kişiyle olmadık konularda tartışabilir, inatçılık yapabilirsiniz. Dediğim dedik tavırlardan vazgeçmeniz gerekiyor.

KOVA: Geleceğe yönelik beklentilerinizin arttığı bir dönemde bulunuyorsunuz. İş hayatınızda üzerinizdeki sorumluluklardan bunalmış olabilirsiniz.

BALIK: Sabırlı ve kararlı tutumunuzla hem çevrenizi, hem de sevdiğinizi etkileyebilirsiniz. Karar veremediğiniz bir konu hakkında yeni gelişmeler olabilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.