1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
13 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

13 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün kendinizi birçok organizasyonun içerisinde bulabilirsiniz. Enerjinizle bütün gözleri üzerinize toplayacaksınız. Adalet duygunuzun ağır bastığı bir dönemdesiniz. 

BOĞA: Bugün güne fazla iddialı başladığınız için sonuç hüsran olabilir dikkat! Bugün birilerine çok fazla ihtiyaç duyabilir ve yardım isteyebilirsiniz. Öğleden sonra ise biriyle karşılaşabilir veya tanışabilirsiniz. 

İKİZLER: Yapmak istediğiniz bazı şeyler yakın çevrenizde hoş karşılanmıyor. Çok fazla gerginlik yaşamamanız için biraz daha uyumlu davranmanız gerekiyor. Sabredin ve ne yapmak istediğinize karar verin. 

YENGEÇ: Çevrenizdekilerle iletişiminize dikkat edin. Geçmiş bazı olayların çok fazla üzerinde durmanız size zarar verebilir. Bu öğleden sonra evinize biraz çeki düzen verebilir temizlik yapabilirsiniz. Doğanın keyfini de çıkarmayı unutmayın tabi. 

ASLAN: Bugün sorunlarınızın çok daha üzerine gideceksiniz. Fırsatları değerlendirmeniz açısından da kendinize çok güveniyor olabilirsiniz. Bugün sosyal aktiviteler içerisinde olacağınız için çok fazla plan yapmayın. 

BAŞAK: Bugün arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Bu buluşmada söylediğiniz her söz ikna edici olacaktır. Sorunlarınızı bugün rahatlıkla çözebilirsiniz. Etrafınızdakilerden iyi niyet ve destek duygusu bekliyorsunuz ama merak etmeyin zaten hep sizin yanınızdalar. 

TERAZİ: Bugün birinin size gerçekten ihtiyacı olabilir. Geçmişte kaybettiğiniz bir şeyi şu anda çok fazla arıyorsunuz. Ama onu kaybetmediğinizin farkında değilsiniz. Bugün yapmak istediğiniz bazı şeyler için zamanınız olmayabilir.

AKREP: Bugün kendinizi enerji dolu ve atılgan hissedebilirsiniz. Hızlı düşünüp hızlı kararlar alabilirsiniz. Bir projeyi ortaya çıkarmanız için arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınızla güzel ve eğlenceli bir zaman geçirebilirsiniz.

YAY: Bulunduğunuz ortamda oldukça popülersiniz. İkili ilişkilerinizde ise iletişim yeteneğiniz oldukça iyi. İş hayatınızda ise bazı konularda desteğe ihtiyacınız olabilir. Bazı gereksiz alışverişlerden de kaçınmanız gerekiyor. 

OĞLAK: Bugün ev işleriniz için arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Bazı kişilerle düşünceleriniz uymadığı için fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak isteyip ertelediğiniz bir iş için bir adım atma imkanı bulabilirsiniz.

KOVA: Kendinizi yabancı hissedeceğiniz bir yerde bulabilirsiniz. Bu öğleden sonra aranızda bazı anlaşmazlıklar bulunan bir arkadaşlarınızla görüşebilir ve olayları tatlıya bağlayabilirsiniz. Para konusunda oldukça rahat bir gün geçireceksiniz. 

BALIK: Bugün çalıştığınız bir proje ile ilgili büyük bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Evinizle ilgili değişimlerin yaşanacağı bir dönem. Ev dekorasyonunuza biraz renk katmak için bir şeyler yapabilirsiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.