1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün, iş hayatınızda biraz sinirli davranışlar sergileyebilirsiniz. Beklenmedik olaylar, iş ortamlarınızda bazı karışıklıklara neden olabilir. 

BOĞA: Sorumluluk almaya isteklisiniz ama rekabeti de elden bırakmıyorsunuz. Pek olumlu bir günde değilsiniz.

iKiZLER: Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görülüyor.

YENGEÇ : Bugün duygularınız karmaşıklaşabilir. Sevdiğiniz kişiyle ilgili bazı düşünceleriniz değişebilir. Olayları değerlendirmek ve kesin bir karar vermek için aceleci davranmayın.

ASLAN: Yakın çevrenizdeki bazı insanlara karşı tahammülsüz olabilirsiniz. Uzaktan alacağınız haberler, sizi gün içinde sinirli yapabilir. 

BAŞAK: Özel hayatınızda biraz daha dikkatli olmalısınız. Kendi isteklerinize göre vereceğiniz kararlar, özel hayatınızdaki iletişiminizde sorunlar yaşamanıza neden olabilir.

TERAZİ: Hassas ve duygusal tavrınız bugün sizi oldukça incitebilir ve yaşadığınız olaylara karşı savunmasız bırakabilir. Öte yandan iş ve kariyer konusunda beklemediğiniz bir haber alabilirsiniz.

AKREP: Gün boyunca sürpriz gelişmeler yaşayabilir ve çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Seyahat etme konusunda hazırlık niteliğinde bazı adımlar atabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda beklemediğiniz bir olay yaşayabilirsiniz.

YAY: Bugün bazı konulardaki takıntılı tavırlarınız sizi rahatsız edebilir ve bu durumu aşmak adına kendinizce bazı kişisel kararlar alabilirsiniz. Huzursuz ve mutsuz olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. 

OĞLAK: Gün boyunca gereksiz yere gelecekle ilgili kuruntulara kapılabilirsiniz. Yaşadığınız andan zevk almaya çalışmalısınız. Öte yandan sevdiğiniz kişiyle tartışabilir, sert tutumunuzla partnerinizi kırabilirsiniz.

KOVA: Bugün eğlenmek isteyebilir ve bu amaçla sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel bir program yapabilirsiniz. Öte yandan iş hayatınızda sizi yoğun bir hafta bekliyor. Üstlerinizle çatışmamak adına sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

BALIK: Balıklar düşünce yönünden oldukça zenginsiniz. En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir. Kalabalık bir ortamda, bir toplantı veya eğlencede olabilirsiniz. Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.