1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Sizin için yeni fırsatlar geliyor. Kariyerinizde şanslı olduğunuz bir süreç. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınızla beraber olmak isteyebilir ve güzel bir organizasyon yapabilirsiniz.

BOĞA: Aşk kapınızı çalabilir bu aralar dikkat etmelisiniz. Hayatınız renklenecek. Yaşadıklarınızı arkadaşlarınızla paylaşmalısınız.

İKİZLER: Bugün iş yerinizden uzak kalabilir, dışarıda bazı işler peşinde olabilirsiniz. Haftanın stresiniz ailenizle ve hobilerinizle vakit geçirerek atabilirsiniz. Bir arkadaşınız sizden yardım isteyebilir.

YENGEÇ: Gün boyunca işinizle ilgili yoğun bir koşuşturma içerisine girebilir, yoğunluktan bitkin düşebilirsiniz. 

ASLAN: Duygularınız bugün oldukça karışık olabilir. Hayatınızdaki bazı şeyleri kontrol edemediğiniz hissine kapılabilirsiniz. Umutsuz ve depresif ruh halinde olmaktan kaçınmalısınız.

BAŞAK: Başaklar bugün objektif olmalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilere karşı olan ödüllendirici ve sıcak tutumunuz iş çevrenizde fazlasıyla dikkat çekiyor. 

TERAZİ: Bugün heyecanlı ve sabırsızsınız. Kendinizi çevrenize karşı en iyi şekilde ifade ediyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak, konuşmak ve yeni şeyler deneyimlemek sizin için çok önemli. 

AKREP: Bugün enerjiniz oldukça yüksek ve neşelisiniz. İşleriniz planladığınız gibi ilerliyor. Artık isteklerinizi belli bir sisteme oturttunuz ve her çabanızın karşılığını alıyorsunuz. 

YAY: İlişkilerde saygıyı göz ardı etmeyin. Aksi davranışlar kırıcı olabilir. Paylaşımcı olmalısınız. Sorunu tespit edin. Bu konuda mesajlara iyi bakın. İlerlemeniz için size yol gösterilecektir.

OĞLAK: İstediklerinizi yapın bugün. Daha huzurlu olursunuz. Her şeyden uzaklaşma isteğiniz olabilir. Ara verin biraz işlerinize, kendinize zaman ayırın.

KOVA: Her şey istediğiniz gibi olsun istersiniz. Kontrolü biraz bırakırsanız rahat edersiniz. Yaşam da bütünlük yok. Maddi ve manevi duygularınızda dengeyi sağlamalısınız. 

BALIK: Canınızı sıkmayın, bugün çözüm aramayın, bırakın biraz işleri, sıradan şeylere bakın, onları düşünün. Sevgi dolu balıklar seviliyorsunuz merak etmeyin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.