1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14  EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün uyumlu olmanın ve başkalarıyla ortak hareket edebilmenin faydasını göreceğiniz nitelikte kıymetli bir gün. Sabah saatlerinde diğer insanlara sağlayacağınız fayda sizde de maddi ve manevi açıdan tatmin yaratacak

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İşlerinizi kolaylaştırıp, pratik çözümler üreten, enerjinizi dengeli kullanmanıza vesile olacak kişiler destek için hazır. Üretkenliğin yüksek olacağı ve pek çok açıdan hız kazanmak adına şanslı olacağınız durumları değerlendirin.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün olayların pozitif taraflarını görmenizi sağlayacak kişiler, özel ilişkiler ve çocuklarla ilgili durumlar açısından destekleyici etkiler alacaksınız. Özellikle sabah saatleri sıcaklık yaratan tesirler altındasınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün sabah saatlerinde evdeki anlayış ve destek alış verişi teması sayesinde güne güzel bir enerji ile başlayacaksınız. Sevdiklerinizin varlığı size iyi gelecek. Güzellikleri dışarıda değil de en yakınlarınızda arayın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün iletişim ve haber trafiğiniz yoğun. Sabah saatlerinde alacağınız bazı haberler sizi destekleyici olayların müjdesini verecek. Yakın çevrenizden birileri ile ilgili gelişmeler sizi de etkileyecek bazı sonuçlar doğuracak

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün para konusunda iyimser ve cömert bir haliniz olacak. Destek isteyene elinizdekini gönülden vermek, maddi bir derde deva olmak isteği duyabilirsiniz. Verdiğiniz maddi ya da manevi anlamda fazlasıyla size geri dönecek.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün etrafınızda pozitif bir etki yaratacaksınız. İnsanlar sizin hal ve hareketlerinize bakıp bazı tavırlarını belirleyecek ya da bazı kararlar alacaklar. İyiliğe ve uyuma hizmet edecek etkiler yaratmaya gayret edin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün içinizi rahatlatacak, endişelerinizi azaltacak ve pozitif bakış açısı ile hareket etmenizi kolaylaştıracak kişiler etrafınızda olacak. Özellikle tahmin etmediğiniz bazı kadın figürlerinin güç katması söz konusu olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün size, gelecek planlarınızda destek olacak dostlarla bir araya gelme şansınız olabilir. Yanınızda olduğunda size kendinizi iyi hissettiren arkadaşlarınızın kıymetini bilin. Bir sabah buluşması ya da konuşması iyi gelebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İşinize odaklanmak isteyeceğiniz ve görünür olacağınız nitelikte bir gün ile haftaya başlıyorsunuz. Özellikle sabah saatleri resmi görüşmeler, iş ile ilgili başvuru ve sunumlar, talepler açısından oldukça elverişli olacak.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün gelişime açık olmak, yeni fikirlere, yöntemlere ve değişime hızlıca uyum sağlayıp geleni saygıyla kabul etmek size geniş ufuklar açacak. Hukuksal konular ve ikna becerisine ihtiyaç duyulan konular için de elverişli bir gün.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün çok fazla ihtiyaç duyduğunuz bir konuda size el vermek için gönüllü olan birileri çıkacak. Nerden çıktı bu demeyip verileni mütevazilikle kabul edin. Her zaman vermek olmaz. Denge sağlanması için almayı da bilmelisiniz.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.