1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Yapacağınız anlaşmala için biraz daha beklemelisiniz. Acele etmemeniz sizin yararınıza. Aşk kapınızı her an çalabilir.

BOĞA: Sevdiklerinizle beraber kısa bir tatile çıkabilirsiniz. Onlarında sizinle vaki geçirmeye ihtiyacı var. Uzaklaşmak size iyi gelecek.

iKiZLER: Özgürlüğünüzün kısıtlanmasından nefret ediyorsunuz. Böyle durumlarda istemeden de olsa kalp kırıyorsunuz. Daha temkinli olmanızda yarar var.

YENGEÇ: İşlerinizin kontrolünü elinizde tutmanızda yarar var. Başkalarından yardım beklemeyin. Sorun çıkmasını önlemelisiniz.

ASLAN: Aldığınız kararları uygulamanızda yarar var. Sizin açınızdan faydalı gelişmeler söz konusu. Sağlığınıza daha çok dikkat etmelisiniz. 

BAŞAK: Gün boyunca keyfinizi yerine getirecek haberler alabilirsiniz. Yaptığınız konuşmalara dikkat etmelisiniz.

TERAZİ: Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir.

AKREP: Kişisel projelerinizi sürdürdüğünüz bu dönemde başarılı işlere imza atıyorsunuz. Enerjinizin yüksek olduğu bu dönemde içinizdeki kuruntulardan kurtulun.

YAY: Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız.

OĞLAK: Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin.

KOVA: Bugün alacağınız kararlardan dolayı hayatınızda yepyeni bir dönem başlayacak. Yeni teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

BALIK: Aynı anda birçok işi düşünmek yerine tek bir konuyu hedeflemelisiniz. Yakınlarınızın sorunlarına aşırı tepki gösteriyor ve bu yüzden can sıkıcı olaylara neden oluyorsunuz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.