1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sosyal konular, başkaları için yapabileceğiniz yardımlar gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde duygusal olarak kendinizi biraz kapayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi keyifsiz ya da yönsüz hissedebilirsiniz. Günün ikinci yarısı koşullar daha akıcı olabilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebilirsiniz. Sabırlı olun.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kendinizi daha sorumlu hissedebilirsiniz. Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Günün ikinci yarısında daha keyifli olaylar ön planda. Sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün iş hayatınızla ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Kadınlar ilgili konular sizi zorlayabilir. İşlerinize yön kazandırmak içim mücadele etmeniz gerekebilir. Günün ikinci yarısında kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Üstlerinizle görüşmelerinizi bu saatlerde yapmanız daha iyi olabilir. Bugün şansınızı kendiniz yaratacaksınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylara anlam katacağınız bir gündesiniz. Gün içinde ilişkilerinizle ilgili sıkıntılar olabilir. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Öğleden sonra koşullar daha rahatlayacaktır. Kendinize güveninizi arttıracağınız olaylar olabilir. İletişiminiz güçlenebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Gün içinde bazı endişe yaratacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklı konularda sıkıntılar olabilir. Finansal konularda sıkışmalar yaşanabilir. Borç alacak ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Günün ikinci yarısında daha rahatlatıcı koşullar var. İş hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Akşama doğru keyif aldığınız ortamlarda bulunabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sabah saatlerinde kadınlarla ilgili konularda kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Ortaklı alanda finansal konular gündeme gelebilir. Belki de eşinizle ilgili konular sizi oyalayabilir. Günün ikinci yarısında kendinizi karşınızdakine daha iyi ifade edebileceksiniz. Bugün kısmetiniz eşinizden veya ortağınızdan gelebilir. İç uyumunuz dengede.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün çalışma hayatınızla ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla organize olmanız gerekebilir. Sağlığınıza özen gösterin. Harcamalarınızı sınırlandırmalısınız. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir. İşlerinize yön kazandırmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün keyif alacağınız konularla ilgilenirken harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Kadın arkadaşlarınızdan gelecek tepkilere daha dengeli davranmalısınız. Çocuklarla ilgili konularda yaratıcı uğraşlar içinde olabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Keyifli bir gündesiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün evinizle ilgili harcamalar dikkat çekebilir. Ailenizle ilgili konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Günün ikinci yarısı daha akıcı koşullar söz konusu. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla söz sahibi olabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için ifade gücünüzü kullanabilirsiniz. Bazı konularda daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde çatışmalara eğilimli olabilirsiniz. Sabırlı davranmalısınız. Harcamalarınız gündeminizi etkileyebilir. Günün ikinci yarısı işleriniz hareketlenebilir. Yazışmalar önem kazanabilir. Yakın arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Yeni haberle duyabilirsiniz. Ticari görüşmeler için uygun bir gündesiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün parasal konularda daha etkin kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı dengelemek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili kendinizi pek rahat hissetmeyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha fazla ön plana atabilirsiniz. Daha sabırlı davranmalısınız. Akşam saatlerinde keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek size iyi gelecek.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fedakar davarabilirsiniz. Kişisel önem verdiğiniz konularda çatışmalara açıksınız. Aşk hayatınızda zorlanmalar olabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi etrafınızdaki insanlara daha rahat ifade edebileceksiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde iç huzurunuzu sağlamak daha kolay olabilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.