1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 14 YIL BOYUNCA AKRABASINI TACİZ ETMİŞ!
14 YIL BOYUNCA AKRABASINI TACİZ ETMİŞ!

14 YIL BOYUNCA AKRABASINI TACİZ ETMİŞ!

14 yıl boyunca akrabasını taciz etmiş!

A+A-

ABD'nin California Eyaleti'nde yaşayan 52 yaşındaki Raul Ochoa'nın, akrabası olan gelişimsel engelli bir kıza, 14 yıl boyunca cinsel tacizde bulunduğunu itiraf etti.

ABD'de yayın yapan WPTV'nin haberine göre 22 yıl hapis ile cezalandırılacak olan Ochoa'nın davasında, akrabasının tanıklık etme zorunluluğunun olmadığı belirtildi.

HAPİSHANEDEN TEHDİT ETTİ
Ochoa'nın tacizine ilk uğradığında 13 yaşında olan kızın, akrabaların yardımıyla 2012 yılında kurtarıldığını açıklayan polis, kızın Ochoa'nın "çok yakın bir akrabası" olduğu için davanın yakın zamana kadar kamuya duyurulmadığını belirtti. Ochoa'nın, 1999 yılından 2012 yılına kadar devamlı olarak akrabasına cinsel ve fiziksel tacizde bulunduğu açıklandı.

The Mercury haber ajansında yer alan habere göre de, tutuklandıktan sonra cezaevinden kurbanını arayan Ochoa, akrabasını korkutarak polisle işbirliği yapmasını engellemeye çalıştı.

Kurban tarafında kaleme alınan yasaklama emri başvurusunda Ochoa'nın annesinin baskılarına da maruz kaldığını belirten kurban, "Ochoa'nın annesi beni bulmaya çalışıyor ve gözümü korkutarak, yalancı olduğumu söyletmeye çalışıyor" diye yazdı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.