1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ:     Sabah saatlerinde sinirleriniz biraz gergin olabilir fakat bu durum öğlene doğru hafifleyecek ve maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanılacak. 
 
BOĞA:   Heyecanlı ve istekli olduğunuz bir gün. Yaşadığınız olaylara duygusal yaklaşabilirsiniz. Öte yandan iş hayatınızda grup çalışmaları yapabilirsiniz.  
 
iKiZLER:  Sahip olduğunuz şeyler üzerine kafa yorabilirsiniz. Öte yandan ilişkinizin gidişatı sizi mutlu edebilir ve partnerinize daha çok bağlanabilirsiniz. 
 
YENGEÇ:   İlişkiler açısından oldukça güzel açılara sahipsiniz. Yeni ortamlara girebilir, Yeni dostluklar kurabilirsiniz. Arkadaş toplantları organize edip hoş vakit geçirebilirsiniz. 

ASLAN: Sizin için muhteşem günler yakında. Ama yine de planlı hareket etmekten vazgeçmeyin. Yaşam tarzınızda değişiklikler söz konusu.

BAŞAK: Sizi güzel gelişmeler bekliyor. Yaşamınızla ilgili alacağınız kararlar size büyük kazanç sağlayacak. Uğraştığınız işlerinizin meyvelerini alacaksınız.

TERAZİ: Kişisel projelerinizi sürdürdüğünüz bu dönemde başarılı işlere imza atıyorsunuz. Enerjinizin yüksek olduğu bu dönemde içinizdeki kuruntulardan kurtulun.

AKREP: Kariyerinizle ilgli beklenen gelişme sonunda oluyor. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız konu size büyük bir başarı getirebilir. 

YAY: İş hayatınızda artan sorumluluklarınız sizi daha istekli ve azimli yapabilir. İş temponuzun arttığı bu dönemde üzerinizde baskı yaratan düşünce ve duygulardan sıyrılın.

OĞLAK: Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin.

KOVA: Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak.

BALIK: Gün içerisinde alacağınız bir haberden etkilenebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz. Dikkatinizi dağıtacak bazı gelişmeler yaşayacaksınız

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.