1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İlerleyen zamanlarda bir çok karışık duyguyu bir arada yaşayacağınız zamanlar geçireceksiniz bu durum size ve ruhunuzu besleyecek ve uzun süredir tatmadığınız bir çok duyguyu bir arada yaşayarak kendinizi farklı hissedebilirsiniz bu hafta sonunu sevgilinizle hoşça vakit geçirmek onunla beraber daha önce gitmediğiniz yerler gitmek isteyebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İlişkinizin uzunluğu çevrenizdekilerin dikkatini çekiyor ancak bu ilişkinin bu denli uzun sürmesinin nedeni gerçek bir aşk yaşamanız ve her iki tarafında karşılıklı saygı göstermesi. İş hayatınızda beklediğiniz sonuçları elde ediyorsunuz. Bu durum siziiş hayatınızda daha başarılı kılıyor. Hafta sonunuzu ailenizi ziyaret etme ve onlarla geçirme planlarınız var bu onların hoşuna gidecek.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Uzun süredir düşündüğünüz yeni iş fikrini bu aralar biraz erteleme kararı aldınız. Bunun sizin için daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz buna en önemli etken şuan ki işinizde çok fazla yorulmuyor olmanız. Bu hafta sonunu yakın akrabalarınızla geçirmek istiyorsunuz ancak küçük bir iş seyahatine çıkabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

lişkinize kendinizi fazlaca vermiş olmanız sizi bu ilişkinin fedakarı haline getiriyor bu durumdan sıkıldıysanız biraz kendinizi geri çekmenizin zamanı geldi de geçiyor bile. İş hayatınızda istediğiniz bir ortamda bulunuyor olmanız işiniz yorucu olsa da sizi sıkmıyor ve bu hafta sonu işinizle ilgili bir proje üzerinde çalışarak geçirmek isteyebilirsiniz işinizi seviyorsunuz ve gerekirse hafta sonundan bile ödün vermeyi göze alıyorsunuz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler söz konusuydu ancak bu durum fazla uzun sürmeyebilir bu aralar aşk sizden yana değil akraba ziyaretlerininde artacağı bu günlerde adeta iki ayağınız bir pabuca girecek bu hafta sonunu iş seyahati ve akraba ziyareti arasında gidip gelerek çabucak geçireceksiniz ve bu durum sizi biraz üzebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sevgilinizle sonunda ortak bir konuşma dili oluşturmanız sizi en azından aşk hayatınızda daha mutlu kılacak buna emin olabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda ise bilerek bir şeyleri yapıyor olmanız sizi çevresinde dikkate alınan ve dinlenilen biri haline getiriyor. Hafta sonun da arkadaşlarınızla var olan planlarınızı erteleyip ailenizle ailenizle zaman geçirmek isteyebilrsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İlişkinizde beklemediğiniz farklı duyguları yaşamanız söz konusu bu sizi bu aralar hem bıktırıyor hem de ilişkinizin biteceğinden korkutuyor bunun geçmesi için üzerinden zamanın geçmesi gerekir belki de doğru kişi sizinle daha birlikte olmamıştır bile neyse ki işiniz istediğiniz gibi gidiyor ve bunu bilmenin rahatlığını yaşıyorsunuz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sevgilinize olan aşkınızı her fırsatta hissediyorsunuz ne zaman işten zaman kalsa onunla konuşmak onun sesini duymak istiyorsunuz bu durum onu biraz sıksada sizin ona olan ilişkinizden  hayli memnun hatta hafta sonu için plan bile yaptınız ancak koşullar bu planı uygulamanız için pek uygun olmayabilir yani hafta sonunuzu istekleriniz dışında gerçekleştirebilrsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Koca bir haftanın yorgunluğunu atmak için partnerinizle bir araya gelip planlar yapacaksınız ancak çevrenizde ki bir akrabanızın sağlık problemleri sizin bu planınızı al üst edebilir ve siz fedakarlık yapıp onunla ilgilenebilirsiniz. Bu durum biraz canınızı sıksa da çevrenizdekiler davranışlarınızı takdir edecek.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Lüks harcamalarınız sizi maddi anlam da çok yoruyor ancak siz bu harcamaları seviyorsunuz ve bu sayede rahatladığınızı hissediyorsunuz. Zevklerinizin başkaları tarafından da beğeniliyor olması sizin için yeni bir iş fırsatı haline gelebilir küçük bir butik açıp işletmesini yapabilirsiniz. Bazen hayellerinizn peşinden gitmek gerekir ve siz de bunu yapmanın doğru zamanını bekliyorsunuz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Partnerinizle her konuda anlaşamasanız da onu seviyorsunuz, bunu ona hissettiriyorsunuz ve bunun karşılığını da alıyorsunuz ancak siz daha ciddi sonuçalr istiyorsunuz o şimdilik bunun fakında olsa da bunu size bildirmiyor belki de aklında bir sürpriz vardır. Hafta sonu bir yakınınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sevgiliniz ciddi bir ilişki istiyor ancak siz buna şimdilik hazır değilsiniz ve bunun şu an için sizi yoracağı kanaatindesiniz. Kazancınız size hiçbir zaman yeterli gelmiyor çok fazla günü birlik yaşıyor ve bunun sizi ilerleyen zamanlarda olumsuz etkileyeceğinizi unutmayın. Hafta sonu iş seyahatleri yapmanız mümkün gibi görünüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.