1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sorumlu olduğunuz konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. Yaşayacağınız zihinsel süreçler sizi yorabilir. Çalışma hayatınızda daha fedakar davranmanız gereken durumlar meydana gelebilir. Gün içinde abartılı konuşmalarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizle yaptığınız görüşmelere önem vermeniz gerekebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün parasal konularınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi sağlamlaştırmak için çalışabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda ikili durumlar içinde kalabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda harekete geçmeniz gerekebilir. İlgili olduğunuz konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. Sabırlı olmanız gerekebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün kişisel özen gösterdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Bazı konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. Görüşmeler hızlanabilir. Konuşmalarda gerçekçi olmayan durumlar oluşabilir. Karalar almak için acele etmemelisiniz. Daha sonra değiştirmek istediğiniz süreçler oluşabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinize yönelebilirsiniz. İfade etmekte zorlandığınız konular olabilir. Değişik konulara ilgi gösterebilirsiniz. Yabancılarla ilgili işleriniz artabilir. Sorumlu olduğunuz işler için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Yükleriniz artabilir. Gün içinde gelişen olaylar için daha sabırlı davranmanız gerekebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Gelecekle ilgili konularda atılımlarda bulunabilirsiniz. Beklentilerinizi gözden geçireceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Parasal konulardan kaynaklanan bazı durumlar size kriz çıkarabilir. Konuşmalarınızda karşınızdakine de önem vermelisiniz. Çalışma hayatınızda değişimler olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün iş hayatınızda bazı işlerin temellerini atabilirsiniz. Durumunuzu sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Fedakarlık yapmanız gereken süreçler yaşayabilirsiniz. Daha sonra fikrinizi değiştirebileceğiniz konuşmalar yapabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda farklı bakış açıları gelişebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Farklı şeyler keşfetme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde detaylandırdığınız işleriniz içinde kaybolabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif olabilirsiniz. Stres yaratan durumlardan uzak kalmaya çalışın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün endişe duyduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. Ortaklı konularınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bu konuyla ilgili bazı sıkıntılar gündeme gelebilir. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konularda değişikler yapmanız gerekebilir. Hobilerinizle ilgili durumlar kafanızı kurcalayabilir. Geleceğinizle ilgili konularda ani kararlar almayın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Eşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmakta zorlanabilirsiniz. Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu nedenle iş hayatınızdaki konularda aksaklıklar yaşamamaya özen göstermelisiniz. Bazı konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi detaylandırabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Çalışma hayatınızdaki değişiklikle gündeme gelebilir. Ticari konularda farklı deneyimler içinde olabilirsiniz. Zihinsel karışıklıklar olabilir. Yakın çevrenizle ilgili iş yükleri çoğalabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çok çalışabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda aldanmalar olabilir. Konuları daha fazla detaylandırmanızda fayda var.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Hobileriniz için para harcayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla işin içine girebilirsiniz. Parasal konularda farklı fikirler oluşabilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Ailevi konulardaki karışıklıklar sizi yorabilir. Bazı konularda daha net davranmanızda fayda var. İş hayatınızda fazla yükler alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için değişime ihtiyacınız olabilir. Bazı konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. İletişiminize özen göstermelisiniz. Stres yaratan durumlardan uzak kalmaya çalışın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.