1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Sevgili Koçlar artık aşka zaman ayırmalısınız. Kariyer planlarınızı tamamen bir kenara bırakmasanız da özel hayatınıza önem vermelisiniz. Eviniz içinde yapacağınız ufak değişiklikler size iyi gelecek.

BOĞA: Ramazan'ın gelmesi ile kilonıza biraz daha fazla dikkat etmelisiniz. Almayı planladığınız mülkler için biraz daha beklemeli, doğru zamanı iyi görmelisiniz. Ailenizin size ihtiyacı olduğunu unutmayın.

İKİZLER: Emeklerinizin karşılığını sonunda alacaksınızç Azminiz ve çalışkanlığınız ile iş yerinizde sivrileceksiniz. Yersiz kıskançlıklarınıza son vermeli sevdiğinizle güzel vakitler geçirmelisiniz.

YENGEÇ: Sezgileriniz çok yüksek! Karasız kaldığınız durumlarda iç sesinizi dinleyin. İş yerinizde çıkabilecek tartşma ve huzursuzluklardan uzak durmanız sizin yararınıza olacak.

ASLAN: Arkadaşlarınız ile vakit geçirmek sizin yararınıza olacak. Davetlerde yeni tanışacağınız kişiler hayatınızda hiç beklenmedik değişikliklere yol açabilir. Küçük aksiliklere dikkat!

BAŞAK: Zaman zaman fazla agrasif oluyorsunuz. Bu durum sevdikleriniz ile gereksiz gerginliklere neden oluyor. Biraz daha kontrollü olmalısınız.

TERAZİ: Geçmişinizden kurtulamamak sizi üzüyor. Kötü hatırlarınızı daha az düşünmeyi çalışın. Çevrenizde olanların kıymetini bilin.

AKREP: Fazla duygusal tavırlarınız çevrenizdeki bazı kimseler tarafından kullanılmak istenebilir. Duygularınızı herkese açmyın. Küçük aksiliklere dikkat!

YAY: Çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Tatile çıkmak size iyi gelecek. Gereksiz yere kaygılanmayı bırakın. Her şey olacağına varır.

OĞLAK: İş temposu sizi oldukça yordu. Bu kadar çok kurallı ve planlı olmamalısınız. Eleştirileri dikkate almanız sizin yararınıza olacak.

KOVA: Beklenmedik gelen bir haber ile oldukçe mutlu olacaksınız. Sürprizler sizi sevindirecek. Değer verdiğiniz insanlar ile daha çok zaman geçirmelisiniz.

BALIK: Geçimişi geçmişte bırakıp aşka kapılarınızı açın. Tek başınıza kalıp kafanızı dinlemek size iyi gelecek. Sağlık sorunlarına dikkat!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.