1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
16 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

16 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Güne halsiz ve bitkin şekilde başlayabilirsiniz. Bu durum iş yerinizde performansınızın düşmesine neden olabilir.

BOĞA: Hareketli bir gün sizi bekliyor. Uzun zamandır sonuçlanmasını beklediğiniz durumun bugünlerde olumlu haberini alacak ve mutlu olacaksınız.

iKiZLER: Bugün eski güzel günlerinizi düşünebilir ve bazı hayallere dalabilirsiniz. Yazışmalarınızda, bilgi akışlarınızda sorunlar olabilir.

YENGEÇ: Evinizle ilgili bazı ufak tefek işlerinizi halledebilmeniz için de çok ideal bir gün olabilir. Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

ASLAN: Bugün iş arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Projelerinizi bitirmek için fazla enerji harcıyorsunuz.

BAŞAK: Evinizle ilgili bazı ufak tefek işlerinizi halledebilmeniz için de çok ideal bir gün olabilir. Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

TERAZİ: Yoğun ve dolayısıyla yorgun bir gün sizi bekliyor olabilir. Aniden karar vermeniz gereken bir seyahate çıkabilirsiniz.

AKREP: Umursamaz tavrınız partnerinizin gözünden kaçmıyor. Bu tavrınız ilişkinizi daha da çıkmaza sokuyor hatırlatalım. Kendinize olan yersiz güvensizliğinizden bir an evvel kurtulmalısınız.

YAY: Bugün sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız. İşinizi şansa bırakma meylindesiniz. Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir.

OĞLAK: Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir. Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

KOVA: Gün boyu can sıkıntısı yaşayabilirsiniz. İsteklerinizi ertelemek zorunda kalmak sizi hayli üzüyor. Hayal kırıklıklarının ön planda olduğu bir dönemden geçiyorsunuz.

BALIK: Koşturmalı bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir dönem! Tasarlamadığınız bir iş görüşmesi olası.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.