1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
16 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

16 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Hafta boyunca etkili olacak enerjilere göre, özellikle gereksiz detaylarla uğraşmamak, bütüne bakmakta yarar var. İlişkilerde bir yandan özgür düşünmeye çalışacağız diğer taraftan çıkarımız gereği iyi geçinmenin yollarını arayacağız. Bu bizi biraz zorlayabilir. Arkadaşlıklara, ilişkilerde dengesiz durumlara, aynı hedefe yol almadığımız kişilere karşı dikkatli olalım. Birileri yüzünden kendimizi zor duruma sokmayalım.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Hafta başında ilişkilerde belli bir zorlanma oluşabilir. Partnerinizin inatçı yaklaşımları, iletişimde kendini haklı gören sözleri, alakasız meseleler yüzünden sizi rahatsız edişi bir hayli sıkıntı yaratabilir. Düşüncesiz ve davranışlarındaki inatlaşma canınızı sıkabilir. Haftanın ikinci günü olumludur. Eğer karşı taraf da gerekli esnekliği gösterirse, problemler çözümlenebilir. Hafta sonunda Başak burcunda oluşacak Dolunay, aşk evinizde etkili olup titizlikle ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Duygularınız hayli seçici ve mükemmeli arzulamaktasınız

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Haftaya genel olarak baktığımızda iletişimin gereksiz meseleler yüzünden sekteye uğraması mümkün. Hala bazı konularda karar vermiş değiliz. Arzumuz özgürce paylaşımda bulunmak, canlanmak, arkadaşlık etmek ve farklı bir ilişki yaşamak. Ancak tam anlamıyla karşımızdaki kişinin niyetini anlamakta zorlanacağız. Bir yerde takılmış gibiyiz sanki. Sürdürüyoruz fakat dengesizlikler canımızı sıkmakta.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yepyeni bir durumla karşılaşacaksınız. Bu durum karşısında şaşkınlığınızı gizlemeyin ve merakınızı eksik etmeyin. Önyargısız olun ve etki altında kalmaktan korkmayın. Sıkılmadan kendi düşüncelerinizi söyleyin ve niyetinizi belli edin. Ayrıca hislerinize güvenin çünkü bu yeni durum sizi çok doğru bir yola götürecek.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İpleri kendi elinize almaktan çekinmeyin. Kendinize güveniniz var ve ne istediğinizi iyi biliyorsunuz. Bugün kendinizi ve yeteneklerinizi başkalarına göstermenin ve ispat etmenin tam zamanı. Görüşmelerinizde ve ticari ilişkilerinizde kararlı ve kendinizden emin olun.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Verdiğiniz güven ve aktif davranış biçiminiz diğer insanları etkiliyor. Olağanüstü bir çekiciliğiniz var. Bu sayede karşınızdakilere kendinden emin ve tecrübeli olduğunuzu gösteriyorsunuz. Bu arada başkaları için de bir tehdit faktörüsünüz. Dikkatli olun.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İnandırıcı ve ayrıntılı stratejiler geliştirmeniz gereken bir gün olacak. Bilgilerinizden ve karar verme gücünüzden yararlanın. Etki altında kalmadan kendi fikirlerinizi belirleyin. Bu sayede alacağınzı her görevi çok kısa zamanda ve kolayca yaptığınızı göreceksiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yaşamınızın kutuplaşmalardan ve dalgalanmalardan ibaret olduğunu anlayacaksınız. Aklınızı bir ayna gibi kullanarak hareket etmelisiniz. İhtiyacınız olan tüm bilgiye ve bilgeliğe, içinizde sahipsiniz. İçsesinizin rehberliğinden vazgeçmeyin. Sabrınızın ve güveninizin denendiği bir devredesiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Hiç beklemediğiniz bir konuda takdir alacaksınız. Yeteneklisiniz ve verilen öğütleri dinliyorsunuz. Aslında kendinizin en iyi arkadaşınız. Kendinize ve çevrenize karşı bu olumlu tutumunuz sizi sevilen ve takdir edilen bir kişi durumuna getiriyor. Uzun zamandır ektiğiniz tohumların yeşermeye başladığını göreceksiniz. Artık sizin zamanınız başlıyor.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Uzun zamandır kafanızı meşgul eden bir konuda karşınızdaki kişi veya kişilerle yüzleşmek istiyorsunuz. Fakat bunun için doğru bir zamanda değilsiniz. Evet sizi rahatsız eden ters durumlar olabilir. Fakat bu anlamda beklediğiniz karşılaşma olmayacaktır. Bu konuyu biraz ertelemenizde fayda var.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Hayatınızda gerçekleşmesini istediğiniz bir olayın başlangıcını yaşayacaksınız. Ulaşmak istediğiniz hedefe ait yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bir fırsat yakalayacaksınız. Ayrıca motivasyonunuz yükseleceği için yakaladığınız bu fırsata dört elle sarılacaksınız. Moralinizin çok yüksek olacağı bir dönemdesiniz. Duygusal anlamdaki ilişkinizde ise bir canlılık ve yoğunluk söz konusu.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Olayların üzerinize gelmesini bekleyin. Sakin olun ve olacakları gözlemleyin. İçinizin sesi sizi uyarmadıkça da hiçbir şeye karışmayın. Sonuçta bugünün ne kadar yoğun ve doyurucu bir biçimde biteceğine siz de şaşıracaksınız. Eğer bugünlerde gördüğünüz ilginç bir rüya varsa onu da mutlaka ciddiye alın.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.