1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
17 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

17 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ:
Siz olağanüstü fikirlerin kişisisiniz. Olaylara yaklaşım tarzınız çok ilginç gelişimlerle ortaya çıkıyor. Bugün, parasal konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarında emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz. Bugün, çevrenizi sınamak isteyeceksiniz.

BOĞA:
Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün olacak.

İKİZLER:
Bugün Ay'ın bulunduğu konum, evinizle ilgili düşüncelerin hakim olduğu olayların gündeme geleceğini gösteriyor. Ortamınızı yenilemek isterken, duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarıyor, sizi anlamlı ve önemli hale getiriyor.

YENGEÇ:
Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden farklı sonuçlar çıkararak, beklenmeyen davranışlarından oldukça etkileneceksiniz. Onların sizden sakladıkları bazı sırları olabilir ve sizin farkında olduğunuz şeylerden, kişisel çatışmalar çıkabilir. Güçlü enerjiniz sayesinde bir çok olayı istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

ASLAN:
Bugün bulunacağınız ortamlarda duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, problemlerin üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

BAŞAK:
Kendinize güveniniz oldukça fazla. Kişisel başarınız; mesleğinizle ilgili yoğun araştırmalarınız, beraberinde gelişen iş tatmini ile beraber netleşiyor. Bugün, arkadaş çevrenizde oluşturduğunuz güçlü bağların güvencesini hissedeceksiniz.

TERAZİ:
Bugün, kombinasyon işlerinizi ön plana çıkaracak ve olayları irdeleme şansını yakalayacaksınız. Durum değerlendirmesi yaparken, mantıksal yönünüz ağır basıyor. Bulunduğunuz şartları benimseme konusunda tereddütleriniz var.

AKREP:
Hareketli ve esnek yapınızla yaşantınıza değişik alternatifler getirmek istiyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara, kendilerini ifade etme şansını tanımalı ve ortak bir güç oluşturmalısınız. Beklediğiniz haberlerle ilgili gecikmeler olabilir.

YAY:
Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinize gereken özeni göstermek istiyor ve ona daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. Tutkularınızın ön planda olacağı bir gün içindesiniz. İletişim konusunda engel tanımıyor ve ulaşmak istediğiniz kişilere gereken mesajı veriyorsunuz.

OĞLAK:
Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz. Ancak yaşadıklarınızı unutmak için kendinize biraz zaman tanıyın. Bundan sonrasını iyi düşünmelisiniz. Mesleğinizle ilgili olumlu beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönem. Bazı baskılar duysanız bile bunları fazla önemsemeyecek ve isteklerinizin doğrultusunda hareketinizi sürdüreceksiniz. Yakın bir dostunuzla istemeden de olsa yaşayacağınız para tartışması keyfinizi kaçırabilir.

KOVA:
Yeteneklerinizi değerlendirmek adına başlattığınız çalışmalardan kazançlar sağlayabilirsiniz. Yenilikler ilginizi çekiyor ve bazı sıra dışı düşünceler içindesiniz. Bugün, çevresel faktörlerin size sağlayacağı avantajlardan yola çıkarak, kendinize farklı bir platform yaratacaksınız. Bazı konularda kendinizi aşmak istiyor olmanız, enerjinizi artırıyor.

BALIK:
Bugün işinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu. Tekliflere karşı kayıtsız kalarak önünüzün açılmasını engelliyorsunuz. Oysa size yeni kazançlar sağlayacak olumlu bir döneme girdiniz. Koşullarınızın değişimiyle alışkanlıklarınızın olumsuz etkilemesinden çekiniyor olabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.