1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
17 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

17 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Hareketli ve dinamik bir gün olacak. Bir plan yapsanız da uymakta zorlanacağınız tesirler söz konusu olabilir. Rutini yürütmeye çalışın. En azından çıkabilecek olası aksiliklerle nasıl mücadele edeceğinizi bilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Heyecanlı ve olaylı bir gün sizi bekliyor. Abartılı tepki ve taleplerden kaçının. İstemeyi bilmek ve hakkını aramak güzel ancak bu çeşit bir ısrar ve her ne pahasına olursa olsun mutlaka istiyorum baskısı riskli olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Eşinizin sizin için yapacağı planlara ve birlikte katılacağınız davetlere açık olun. Birlikte yapacağınız şeyler ve katılacağınız ortamlar size de keyif verecek. Sakin bir gün geçirme şansınız pek yok. Ona uyum sağlayın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün özgür olacağınız bir günlük plan yapın kendinize. Kurallara ve iş listelerine bağlı kalmazsanız daha çok verim alacaksınız. Hislerinize, rehberliğine ve yaratıcılığınıza güvenin. İçinizden gelen sese kulak verin.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Riskli adım ve girişimlere açık olacağınız bir gün. Daha önce denemediğiniz pek çok şey cazip görünebilir gözünüze. Maddi risklerden kaçının. Düşüncesiz ve ölçüsüz tavırların para kaybı yaratacağı etkiler altındasınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

.Sevdiklerinizden biri ile gereksiz bir gerginlik yaşanabilir bugün. Konuyu inatlaşamaya vardırırsanız, haklıyken haksız konuma düşebilirsiniz. İsyan etmek yerine sakince ve olgunlukla hakkını arayan tavırlara ihtiyaç var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Söylediklerinizin yanlış anlaşılması, konuşmaların istemediğiniz noktaya taşınması gibi bir risk var bugün. Kişileri suçlayıcı biçimde hedef alan bir yaklaşıma izin vermeyin. Lafın nerelere ve kime varacağına dikkat.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Para ve emeğinizin karşılığını eksiksiz almak konusu gündemde olabilir bugün. Bunun için iş yapış tarzınızı ve bunun için kullandığınız araçları revize etmek gerekiyorsa çekinmeyin. Hareket katmak bereketi getirebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün cesur ve atak davranışların faydasını görebileceğiniz bir gün. Özellikle de kapasitenizi ortaya koyan, sizin için yol aldırıcı olacak bir şeye gönüllü olan hevesli yaklaşımlar gerçekten dikkatleri çekmenizi sağlayacak.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kendinizi baskılamak ve düşüncelerinizi dile getirmeyip içinize atmak bugün sizi fazlasıyla zorlayabilir. Susmak çare değil. Bir konuda herkese farklı gelen aykırı bir fikriniz varsa bunu anlaşılır tarzda sunmak güzel olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Dostlarla plan yapabileceğiniz güzel bir gün. Zaman geçirmek için neşeli ve hareketli kişileri tercih edin. Durduğu yerde sadece konuşup, eleştirileri ile sizin enerjinizi de düşüren kişilerle zaman geçirmek, kayıp olacaktır.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bazı konularda insanlar sizin vereceğiniz kararın ne olacağına odaklanmış durumdalar. Sizin, verilen karara uyum sağlayan ve akışa bırakan değil de kendi fikrini beyan edip harekete geçen konumunda olmanız gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.