1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
17 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

17 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

Koç

Günün ilk saatlerinde kariyerinizde finansal konularda destek bulabileceksiniz. İnançlarınızla igili zihninizde karmaşalar olabilir.


Boğa

İnançlarınız doğrultusunda eşinizin desteğini alarak güne başlayacaksınız. Ortak gelir ya da kaynaklarınızda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.  


İkizler

Güne başlarken işiniz ile ortak gelirlerinize katkıda bulunduğunuzu hissedebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili girişimlerinizde dikkatli olun.

Yengeç

Eşinizle hem sevgi hem saygı ile birbirinize destek olarak güne başlayabilirsiniz. İşyerinizde günlük rutininiz akademik alanlar olabilir. 
 
Aslan

Eviniz ile ilgili yapmak istediğiniz işleri hallederek güne başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız artacağı dönemler başlıyor.

Başak

Günün ilk saatlerinde sevdiğinizle kısa bir seyahate çıkabilir ve romantik vakit geçirebilirsiniz. Eşinizle gergin bir gün geçirebilirsiniz.  


Terazi

Maddi konularda sevdiğinizle tartışmalardan kaçınmanız gereken bir sabah. Stresli bir pozisyon için imza atmanız gerekebilir.
 

Akrep

Kendinizi güçlü ve rahat hissedeceksiniz. Sanatsal çalışmalarınız için hedefleriniz konusunda maddi sorumluluklarınız engel oluşturabilir. 
 
Yay

Maddi konularda olumlu bir haberle güne başlayabilirsiniz. Evinizde yapmayı planladığınız girişimlerde engellerle karşılaşabilirsiniz. 

Oğlak

Arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir programla güne başlayabilirsiniz. Sözleşmeler ile ilgili sebebini çözemediğiniz engellerle karşılaşabilirsiniz. 

Kova

Maddi konularda planlarınıza sosyal organizasyonlarda aldığınız görevler ya da otorite figürlerinin kısıtladığını düşünebilirsiniz. 

Balık

Kafanızın karışık olduğunu hissedebilirsiniz. Tam kendinizi göstermek isterken karşılaştığınız bu karmaşık durum sizi zorlayabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.