1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
17 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

17 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza görea bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Hareketin yoğun olduğu bir gündesiniz. Bugün yazışma ve konuşmalarda dikkatli olmanız gereken koşullar oluşabilir. Yakın çevrenizden gelen haberler gündeminizde değişiklik yaratabilir. Zekanızı kullanmanız gereken işlere yönelebilirsiniz. Kardeşlerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Dedikodulara önem vermeyin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler bugün gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız yardımlar işlerinizi kolaylaştırabilir. İkili ilişkilerinizi iyi yöneteceğiniz bir gündesiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

.Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Niyetlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Hassas olduğunuz konuların üzerine daha fazla gidebilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ifade etmekten çekinmeyeceksiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gizli kalan konularla ilgili gündeminiz değişebilir. Bilemediğiniz olaylar yüzünden kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Kendinizi endişelerinize fazla kaptırmamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde kendi iç dünyanızı daha iyi anlamaya çalışın. Bazı konuları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Sabırlı olun.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sabah saatlerinde sorumlu olduğunuz işlerinize zaman ayırabilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu. Sorumlu olduğunuz konuların üzerine biraz daha düşebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler size vizyon katabilirler. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Arkadaşlarınıza zaman ayırmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Üstlerinizden destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları detaylandırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde kendinizi daha bireysel hissedebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemeye özen gösterin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sabah saatlerinde işlerinizi dengeye oturtmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırabilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yolculuklar planlayabilirsiniz. Farklı konulara ilgi duyup, araştırma yapabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz programlar hazırlayabilirsiniz. Akşam saatlerini ailenizle birlikte geçirebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sabah saatlerinde ortaklı konular sizi endişeye sürükleyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz. Maddi yönden bağlandığınızı hissedebilirsiniz. Finansal konularda dikkat etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Gün içinde planlarınızda değişiklikler olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sabah saatlerinde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde uyum arayabilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir. Bugün yapacağınız anlaşmalara dikkat etmenizde fayda var. Yeni haberler duyabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde işlerinizi çok iyi organize etmelisiniz. Bazı konular sizi yorabilir. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmemelisiniz. Çalışma arkadaşlarınızın kişisel meseleleriyle ilgilenebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle iletişiminiz önem kazanabilir. Akşam saatlerinde daha hareketli olabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz ortamlar oluşabilir. İşlerinizle ilgili planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için para harcamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerin üzerine gidip, sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir. Güven aradığımız kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişe ait konular tekrar açılabilir. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmemeye çalışın. Sabah saatlerinde işinizle ilgili konularda daha ciddi davranabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla sorumluluk aldığınızı hissedebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.