1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Parasal konularda başkalarından yardım alabilirsiniz. Uzaklarda bir ilişki gündeme gelebilir. İşlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerden para kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Sanatsal organizasyonlar keyfinizi yerine getirebilir. Gün içinde tartışmalardan uzak durun.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda farklı fikirler içinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Eğitim konularında araştırma yapabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için zaman yaratmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik kısıtlamalar olabilir. Güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Akademik konularda gelişmeler olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün geleceğe yönelik konularda tamamlanmalar olabilir. Aynı iş çevresinde olduğunuz kişilerle iletişiminizi arttırmak sizi güçlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını da dahil edebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle farklı bakış açıları içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda kadınlardan destek alabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda dalgalanmalar olabilir. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde daha fazla göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sizden daha bilgili insanlarla görüşebilirsiniz. Düşünsel konular sizi zorlayabilir. Aşk hayatınız renklenebilir. Yaratıcı konulara yönelebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki gelişmeler daha fazla sorumluluk almanıza neden olabilir. Tartışmalara açık bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ifade etmek için daha fazla çabalayabilirsiniz. Evdeki değişiklikler için uygun bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişileri evinizde misafir edebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizi toparlamak için adımlar atabilirsiniz. İfade etmeye çalıştığınız şeyler yanlış yorumlanabilir. Yakın çevrenizden kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Kısa yolculuklar organize edebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksilikler çıkabilir. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızda artış olabilir. Yetenekli olduğunuz konularda fırsatlar çıkabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Çalışma hayatında toparlamanız gereken konular gündeminizi meşgul edebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Güzelliğiniz için kendinize zaman ayırabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde başkalarıyla programlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Ev hayatınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyler için zaman yaratabilirsiniz. Ailenizle ilgili konulara yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla idealist davranabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden beklenmedik bir ilişki gündeme gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeniden harekete geçebilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Ticari konularda mücadele içinde olabilirsiniz. İş yaşamınızda kadınlardan destek görebilirsiniz. Beklenmedik kısmetler gündeme gelebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.