1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
18 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

18 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

OÇ: Bugün, iş ve hizmet alanlarınızda hırslı ve istekli tavırlarınız ön planda olabilir. Yaptığınız işlerin karşılığını fazlasıyla alacağınız bir gün olacak. Yakın çevrenizle bir arada olmaktan ve iletişim içine girmekten ve kısa vadeli planlardan zevk alacaksınız

BOĞA : Aşk hayatınızda ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz. Bu alanlarda harekete geçmek ve istediklerinizi yapmak kolay olacak. Hırslı ve ısrarcı yanınızla aşk hayatınızda şanslı bir gün geçirebilirsiniz.

İKİZLER: Bugün, içinizdeki değişim gücünü, ev ve aile konularınıza yönlendirebilir, eviniz ve sevdikleriniz için kolayca harekete geçebilirsiniz. Yaşayacağınız olaylar karşısında kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Gün içinde kendi istekleriniz devrede olabilir.

YENGEÇ : Arkadaşlarınızla yapacağınız işlerde hırslı ve yapıcı yanlarınız devrede olacak. Sizinle iletişim halinde olacak olan insanları iyi organize edecek ve işlerinizi kolay halledeceksiniz. Bütün bu hareketliliğe rağmen yalnızlık da hoşunuza gidebilir.

ASLAN: İş hayatınızda yaptıklarınızın karşılığını konuşacağınız veya elde edeceğiniz bir gün olabilir. Hırslı ama yapıcı yanlarınızla harekete geçebilir ve verdiğiniz kararları uygulayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz devrede olacak.

BAŞAK: Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Olayları akışına bırakmalısınız.

TERAZİ: Uzun yıllara dayanan bir dostunuzun özel yaşamınızdaki konularla ilgili görüşlerine saygı duymalı ve kendi içinizde değerlendirmelisiniz. 

AKREP: Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. 

YAY: Gökyüzü bugün özel yaşamınıza dikkat çekmekte… Özel hayatınızda duygusal paylaşımların yoğun olacağı hoş bir gün size bekliyor. 

OĞLAK: Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. 

KOVA: Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

BALIK: Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Süpriz gelişmeler olabilir. Birkaç işi birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.