1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün çalışma hayatınızda yeniden harekete geçireceğiniz konular olabilir. Bilemediğiniz konularda mücadele etmekte zorlanabilirsiniz. İşte beraber olduğunuz kişilerin hayatlarından etkilenebilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Bugün fikirlerinizi daha fazla insana ulaştırmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk ilişkiniz gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde programlar yapabilirsiniz. Gün içinde yaşadığınız farkındalıklarınız size yeni kapılar açabilir. Geleceğinizle ilgili konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ailevi konularda kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İşleriniz için mücadele edebilirsiniz. Yeniden harekete geçirmek isteyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz. Geçmişle ilgili konularda daha fazla içinize dönebilirsiniz. Duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Başkalarıyla paylaşım içinde olmak sizi keyiflendirebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Hazırlayacağınız sözleşmeleri kontrol etmenizde fayda var. Gün içinde dalgın olabilirsiniz. Yabancılarla ilişkilerde mücadele gerektiren konular olabilir. Ruhsal çatışmalardan uzak durun. Çalışma konusu ön planda olabilir. Başkalarıyla birlikte plan yapabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün parasal konulardaki gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Finansal konularda mücadele verebilirsiniz. Ortaklı konularda ani tepkiler vermeyin. Sizi endişelendiren konular gündeme gelebilir. Planlama yapmanız gerekebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgilenebilirsiniz. Başlatmanız gereken işlerde daha istekli olabilirsiniz. İlişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Başkalarına bir şey verme isteği içinde olabilirsiniz. Yapacağınız işleri daha fazla katılımla organize etmek isteyebilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular, başkaları için yapacağınız hizmetlerde olabilir. Sizi meşgul eden konular öğleden sonra dağılabilir. Yaşadığınız olayları kabullenmek sizi rahatlatabilir. Bazı olaylar farkındalığınızı yükseltebilir. Maddi konularda dikkatsizlik olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Geleceğinizle ilgili konularda değişiklikler yaratmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi istikrarlı bir şekilde büyütmek isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Destek aldığınız konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Maddi getirisi olan işler gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularda mücadeleci koşullar olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün iş hayatınızda görünür olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Toplumun önünde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Duygusal olarak kararsızlık yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tekrardan gündeme gelen konular olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız kişilere zaman ayırabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Bazı konularda farkındalığınız artırmalısınız. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Bir fikri savunmak için güçlü istek duyabilirsiniz. Gerçeklerden uzaklaşmamaya çalışın. Gün için planlar yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Size sıkıntı getiren olayları kabullenerek onlardan kurtulabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda önlem almanızda fayda var. Dağınık olan işlerinizi toparlamalısınız. Parasal konularda daha fazla mücadele vermeniz gerekebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Eşinizle ilgili konularda farkındalığınız yüksek olabilir. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için harcamada bulunabilirsiniz. Ailevi konularda sizi etkileyen olaylar gündeme gelebilir. Duygusal yönden kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.