1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
19 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

19 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gün ortası iş görüşmeleri ve mesleki girişimler açısından bir takım engellere açık olacaksınız. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden ve anlaşıldığınızdan emin olun. Öğleden sonra bu açıdan göreceğiniz anlayış artacak.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün resmi nitelikteki görüşmelerde, özellikle de sizi tanımayan insanlarla ya da çok fazla hakim olmadığınız konularda yapılanlarda samimiyetin derecesini ayarlamak gerekecek. Yol gösterici konuşmalara şahitlik edebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Günün ikinci yarısı oldukça hareketli. Para akışının hızlanması söz konusu olabilir. Zamanı gelmiş bir ödemeyi geciktirmemekte fayda var. Size gelecek yeni kaynaklar için eski borçlardan arınmak ve sözleri yerine getirmek şart.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün birlikte hareket etmeniz gereken insanlar her ne kadar öyle değilmiş gibi görünse de uzlaşması zor ve mücadele gerektiren insanlar olacak. Verilen tavizler hem işin hem de ilişkilerinizin kalitesini belirleyecek.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün sağlık konulu yapılacak bir takım şeylere en azından günün bir kısmını ayırmanız gerekebilir. Kontrol, tetkik, hastane ve hasta ziyaretleri gibi şeyler için verimli bir gün olabilir. Sağlığa zaman ayırmak için uygun.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Anne babalar için çocuklarıyla ilgili konulara yönelmeleri gereken bir gün olacak. Alınması gereken şeyler, birlikte yapılması gereken işler, onun hakkında planlanması ve karar verilmesi gereken şeyler söz konusu olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün eviniz ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda hep birlikte karar verip, adım atmanız gerekebilir. Geri planda kalmayın. Aile büyükleriyle yapacağınız görüşmelerde de bir takım sorularınıza cevaplar alabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yanlış anlaşılacak kelimeler kullanmaktan kaçının. Samimiyete dayalı yaptığınız şakalar, nasıl olsa nazım çekilir diye kullandığınız ifadeler sonradan canınızı sıkacak bazı durumlara vesile olabilir. Dilinizi kontrol edin.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün daha sonra da işinize yarayacağını düşündüğünüz bir şey satın alma imkanı çıkabilir karşınıza. Bu tarz bir alış veriş meseleniz söz konusu olursa dışarıdan gelen yönlendirmelerden ziyade kendi mantığınızı devreye sokun.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün ortasında ne yaparsanız yapın ikna olmayan insanlara laf anlatmak zorunda kalabilirsiniz. Gelebilecek sorulara önceden hazırlıklı olabilirseniz işiniz kolaylaşır. Bugünkü temponuzun yoğunluğu agresyona sebep olmasın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugünü mümkün olduğunca dış şartlara ve sizin dışınızdaki kişilere müdahale etmeden ve kendi işinize bakarak geçirin. İyi niyetle sarf ettiğiniz bir söz, verdiğiniz bir akıl, sizi karıştığınız işin sizi sorumlusu haline getirebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bir paylaşım konusunda hem fikir olamadığınız insanlar, bugün biraz keyfinizi kaçırabilir. Arkadaşlarla ve topluluklarla geçirilen zaman öğleden sonra saatlerinde çok daha verimli olacak. İletişim kanalları açık olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.