1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

 

KOÇ: Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak.

BOĞA: Gökyüzü bugün özel yaşamınıza dikkat çekmekte… Özel hayatınızda duygusal paylaşımların yoğun olacağı hoş bir gün size bekliyor.

İKİZLER: Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın.

İKİZLER: Sevgili İkizler bugün yaptığınız çalışmalarda başarılı olacaksınız. Bazı çalışmalarda aranan biri olarak gündeme geleceksiniz. Yönetim konusunda gayet yeteneklisiniz. Yaptığınız konuşmalarla çevrenizdekileri kolayca ikna edebileceksiniz. 

YENGEÇ: Bugün kendinizi oldukça moralli hissedeceksiniz. Konuşmalarınız ve tavırlarınızla çevrenizdeki kişileri mutlu edeceksiniz. Ailenizle birlikte geçmişe yönelik konuşmalar yapabilir ve hoşça vakit geçirebilirsiniz.

ASLAN: Bugün gereksiz bir gerginlik içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız hayatı, ilişkinizi, işinizi sorgulayabilirsiniz. Bunun sonucunda içinizde bazı istekler uyanabilir.

BAŞAK: Bugün sabırsız ve tez canlı olacaksınız. Gelişmeler karşısında hemen karar vermeyin, olayların olgunlaşmasını bekleyin. Öte yandan beklediğiniz şeylerin gecikmesi kafanızı karıştırabilir.

TERAZİ: Hassas olacağınız bir gün sizi bekliyor. Bugün yardımsever ve merhametlisiniz. İnsanların takdirini topluyorsunuz. Ancak suistimal edilmemeye dikkat edin! Alacağınız bir haber moralinizi bozabilir.

AKREP: Bugün oldukça neşeli ve aktifsiniz. Yeni arkadaş gruplarına katılabilir, onlarla birlikte yeni ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Bu gireceğiniz ortamda hoşlanacağınız kişilerle tanışabilirsiniz.

YAY: Finansal açıdan beklediğiniz rahatlığa ulaşmış olsanız da, yeni harcamalar yapabilirsiniz. Hayatınızdaki kişinin hatasını görüp ilişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK: Birçok işi yapmanız gerektiği için hangisinden başlayacağınızı bilemeyebilirsiniz. Karar vermek için pek doğru bir zaman aralığında değilsiniz. Arkadaşlarınızın tavsiyelerine kulak vermelisiniz.

KOVA: Oldukça duygusalsınız ve bu hassaslığınızı belli ediyorsunuz. Sakin olun, derin nefes alın ve duygularınızı kontrol edin. Bu kadar endişe ve karmaşa içerisinde sağlıklı karar veremezsiniz unutmayın.

BALIK: Kendinizi sebepsiz yere çok fazla zorluyorsunuz. İnsanlarla yaşadığınız iletişim kopukluğu ve olumsuz giden bazı şeyler sizi iyice karamsar yapabilir. Kendinize hakim olun ve olayları akışına bırakın.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.