1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş hayatınızda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olacaktır. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Keşfetme ve özgürleşme isteği içinde yolculuklara çıkmak isteyebilirsiniz. . İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu. Gününüz hareketlenecektir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş hayatınızdaki otoriter kişilerden destek alabilirsiniz. Başarınızı olumlu yönde etkileyecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Ortaklı konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz olaylar gündeminize gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir Öğleden sonraki zamanlarda rahatlatıcı gelişmeler var.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Otoriter gördüğünüz kişilerden hayatınız ve işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla denge ve uyum arayışı içinde olmak isteyeceğiniz bir gün. Bugün rahatsız olacağınız kişilerle iletişime geçebilirsiniz. İkili ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gündesiniz. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İş hayatınızda güçlü kişilerle irtibata geçebilirsiniz. Onlardan alacağınız destekle işlerinizi daha rahat halledebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki koşullar gününüzü etkileyebilir. Gün içinde sizi yoran ve yıpratan konulara karşı daha özenli olmalısınız. İlerleyen saatlerde hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi rahatlatacaktır.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Giriştiğiniz ortaklı işlerinizde dikkatli olmanızda fayda var. Bugün uğraştığınız işlere yaratıcılığınızı yansıtacaksınız. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz zamanlar var. İlerleyen saatlerde kendinizi şanslı hissedeceğiniz koşullar daha da artabilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Finansal konularınızda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal kararlar vermekten çekinmelisiniz. Güven içinde olduğunuzu hissettiğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konulara dikkat etmenizde fayda var. Geçmişe ait konular gündeme gelebilir. İlerleyen saatlerde ailenizle ilgili daha akıcı koşullar söz konusu.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Finansal konularda otorite olarak gördüğünüz kişilerden yardım alabilirsiniz. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Yakın çevrenizdekilerle iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde iletişiminiz daha akıcı ve rahat hale gelecektir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Alım satım işleriniz gündeminizi oluşturabilir. Finansal kaynaklarınızın yönetilmesi için bu konuda otorite olarak gördüğünüz kişilerden destek alabilirsiniz. Uğraştığınız işleri kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha keyifli hale getirebilirsiniz. Öğleden sonra daha akıcı koşullar söz konusu. Önemli işlerinizi ilerleyen zamanlara bırakabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İşlerinizde güçlü kişilerden alacağınız destekle daha rahat ilerleyebilirsiniz. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konular ön plana çıkabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanla içindesiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Ortaklı para konularında fark edemediğiniz konular olabilir. Güçlü gördüğünüz kişilerden destek alabilirsiniz. Bugün bazı olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Ruhsal gelişiminizi destekleyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde koşullarda rahatlama var.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Finansal konularda karar vermek için uygun bir gün olmayabilir.Gelecek beklentilerinizde otorite gördüğünüz kişilerden destek alabilirsiniz. Sosyal konularla daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir. İlerleyen saatlerde kendinizi daha şanslı hissedeceğiniz zamanlar var.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Ortaklı para durumlarınızda duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızla ilgili konuların gündeme geldiği zamanlar içindesiniz. Hedeflere ulaşmak için otorite olarak gördüğünüz kişilerden destek alabilirsiniz. Toplum önünde olmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra koşullarda rahatlama söz konusu.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.