1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
2 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

2 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ: Sezgilerinize güvenmeniz gereken bir gün... Karar veremediğiniz durumlarda iç sesinizi dinlemeniz sizi doğruya götürecektir. Sevdiğiniz insan tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz.

BOĞA: Ağzınızdan çıkan her söz insanların üzerinde sihirli etkiler yaratabilir ve size yaptığınız işe göre büyük bir çıkış sağlayabilir. Gün sizin gününüz alın bu enerjiyi ardınızda cesaretle yürüyün.

İKİZLER: Enerjinizi doğru yerlere kullanmalısınız. Özel yaşamınızı tekrar gözden geçireceksiniz. Talih oyunlarında da oldukça şanslı bir gündesiniz.

YENGEÇ: Size daha fazla hırs gerekiyor! Yapmak istediklerinizi düşünüyor ama bir türlü harekete geçemiyorsunuz. Fazla düşünmenin bir anlamı yok. Hemen harekete geçmelisiniz.

ASLAN: Aşk bugünlerde kapınızı çalabilir. Yeni insanlar ile tanışmak size iyi gelecek. Farklı ortamlara girip geçmişinizin getirdiği sıkıntılardan kurtulmalısınız.

BAŞAK: Özel yaşamınızda önemli kararlar alacaksınız. Bu kararlar sizi derinden etkileyeceği için iyi düşünmenizde fayda var. Aile ilişkilerinizi daha sıkı tutmalısınız.

TERAZİ: Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir dönem. Kendinize fazla güvenip fazla masraf yapabilirsiniz. Sıkınıtınızı güvendiğiniz insanlarla paylaşıp çözüm aramalısınız.

AKREP: Soğukkanlılığınızı koruyun ve herkese ayna olmayı deneyin. Yansımanızla kendilerini görsünler! İş hayatınızda finansal konularda oldukça şanslısınız gelirlerinizde önemli bir artış söz konusu.

YAY: Bugün tartışmak için yer arayan kişilere karşı savunmaya geçmelisiniz. Hiç beklemediğiniz insanlardan kötü tepkiler alabilir ve üzülebilirsiniz. Herkese fazla güvenilmemesi gerektiğini artık öğrenin!

OĞLAK: Karışık duygular içinde olduğunuz bugünlerde artık kendinizi sorgulama vakti geldi! Sizinde yanlışlar yapabileceğinizi kabul etmelisiniz! İnadınız ile sevdiklerinizi üzmeyin.

KOVA: Sizi hiçbir eleştirinin ya da yaşamış olduğunuz zorlukların engellemesine izin vermeyin. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın her şeyin bir zamanı vardır. Siz yapacağınız başarılı işlerle en güzel cevabı vereceksiniz.

BALIK: Bir anlık heves sizi var olan şartlarınızdan çok daha zor bir duruma getirebilir. Hayat uzun soluklu bir maraton nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz.

Kaynak:haberedikkat

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.