1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
2 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

2 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün enerjiniz oldukça yüksek ve neşelisiniz. İşleriniz planladığınız gibi ilerliyor.

BOĞA: Bugün oldukça ciddi ve dikkatlisiniz. Haftanın ikinci iş gününde beklentilerinizi gerçekleştirmek için bütün gücünüzü kullanacaksınız.

İKİZLER: Gelişmek, ilerlemek için gerekli olan gücü ve enerjiyi bünyenizde barındırıyorsunuz.Yanlış seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

YENGEÇ: Duygusal Yengeçler bugün iş hayatınızda oldukça huzursuz olabilir ve günlük çalışma hayatınıza bu huzursuzluğunuz yansıyabilir.

ASLAN: Aslanlar başarılarınız ve işinizle gündemdesiniz. Başarınızın keyfini sürmelisiniz. İnatçılık ve zorlama işleri daha da zorlaştıracaktır.

BAŞAK: Maddi açıdan zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz sevgili Başaklar. Sıkı çalışıp, yeni projeler, ek işler yapmanın tam zamanıdır.

TERAZİ: İş ortamlarınız ve hizmet etmeniz gereken alanlarınız aktif olacak. İşlerinizin somut karşılığını alacağınız bir gün olabilir.

AKREP: Bu sabah işinize oldukça canlı ve enerjik bir şekilde başlayabilirsiniz. Kendinizi her konuda hazır hissedeceksiniz.

YAY: Bugün ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar güne damgasını vurabilir. Öte yandan değiştirmek istediğiniz bazı konularda gerçekçi davranacaksınız.

OĞLAK: Duygularınız bugün oldukça karışık olabilir. Hayatınızdaki bazı şeyleri kontrol edemediğiniz hissine kapılabilirsiniz.

KOVA: Kovalar bugün objektif olmalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilere karşı olan ödüllendirici ve sıcak tutumunuz iş çevrenizde fazlasıyla dikkat çekiyor.

BALIK: Bugün, geçmişi düşünmek, hayatın anlamını keşfetmek için yalnızlığı seçmek gibi etkileriniz yüksek olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.