1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
20 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

20 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gün içinde iş hayatınızdaki alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili yeni kararlar alacağınız bir gündesiniz. Yakın çevrenizle organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal konuların ilginizi çekmesi mümkün. İletişimizde daha dikkatli olmanız gereken anlar olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün çalışma ortamınızda sorumlu olduğunuz konuların üzerine gitmek ve sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde yeteneklerinizi kullanarak başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Bazı konularda kendinizi ifade etmek için çaba göstermeniz olası. Sosyal çevrenizle bir arada olmak size iyi gelecektir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde kendiniz için farklı konulara yönelebilirsiniz. İlginizi çeken şeyler için eğitimlere katılabilirsiniz. Aniden gelen fikirlerle, arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. İşlerinizde daha yaratıcı olacağınız zamanlar bulabilirsiniz. Yakın çevreniz ile bir araya gelmekten, keyifli anlar paylaşmaktan mutlu olabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çalışma ortamınızda yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak başarılara başarılı olabilirsiniz. Ancak gün içinde zaman zaman duygusal dalgalanmalar yaşamanız da mümkün. Ortaklaşa konularda, özellikle maddi alanda bazı güvensizlikler yaşamanız mümkün. Dostlarınızla buluşmak bir etkinliğe katılmak size iyi gelebilir. Duygularınızı daha çok paylaşmayı denemelisiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yaratıcılığınızı daha çok göstermek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Ancak yakın beraberliklerde sabırlı olmak da gerekiyor. Eşinizle ilgili konularda sorumluluk almanız gereken bir günde olabilirsiniz. Geçmişe ait bazı konular sizin için hala önemini koruyor olabilir. İkili ilişkilerinizde denge ve uyum içinde kalmak için çaba göstermeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelmekten keyif duyabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çalışma hayatınızda kendinizi sorumlu olduğunuz konulara adayacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda krizler, ani değişiklikler yaşamanız mümkün. Zihinsel gerginliklere dikkat edin. Bu durumu pratik zekânızla halletmeniz gerekebilir. Ortak paylaşılan konular gündeminizi etkilemesi olası. Duygusal alanda yerine gelmeyen durumlar yaşayabilirsiniz. Daha esnek olmanızda yarar var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün aşk hayatınız sizi daha çok meşgul edebilir. Sevdiğinizle paylaşımlarınızı arttırabilir ve keyifli konulara zaman ayırabilirsiniz. Çeşitli etkinliklere katılabilir ya da geleceğiniz ile ilgili hayaller de kurabilirsiniz. Gün boyunca kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Bir arada zaman geçirmekten hoşlandığınız arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Bugün sahneye koyabileceğiniz çok şeyiniz var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gün genelinde çalışma hayatınız ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Eksik gördüğünüz konuları tamamlamak ya da işlerinizi ileri bir seviyeye taşımak için, farklı planlar yapmaya ihtiyacı duyabilirsiniz. Görüşme ve anlaşmalara için uygun bir gündesiniz. Sosyal çevrenizden ve arkadaş gruplarınızdan çeşitli davetler alabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Yakın çevrede hareketlenme var. Gün içinde işlerinizle ilgili sorumluluklarınızda hırslı bir tavır sergileyebilirsiniz. Yapmış olduğunuz işlerinize farklı düzenlemeler getirmek istemeniz mümkün. Kararlarınızı alırken sakin olmanızda yarar var. Ani kararlar sizi zor durumda sokabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yapacağınız anlaşmaları ertelemenizde yarar var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İşleri geliştirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Farklı bakış açılarınız değerlendirebilirsiniz. İş akışınızda yeteneklerinizi ön plana çıkarmanız olası. Üstlerinizle yapacağınız görüşmelerde kariyeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Titiz, planlı çalışmalarınızın meyvesini toplayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmalısınız. Bugün parasal konularda aniden ortaya çıkabilecek harcamalara da dikkat etmelisiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha fazla çaba harcayabilirsiniz. Ailevi konulara özen göstermelisiniz. İşlerinize gereken yoğunluğu vermek ve ilerleme kaydetmek isteyeceğiniz zamanlardasınız. İlişkide olduğunuz insanlara karşı daha esnek olmanızda yarar var. Benmerkezci tavırlarınız sorunlara neden olabilir. Akşam saatlerinde keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gün içinde finansal konularınız ile ilgili gelişmeler olabilir. Borçlarınızı yapılandırabilir ya da elinizdeki imkânları farklı yatırımlar için kullanabiliriz. Risk analizi yapmanızda fayda var. Ani kararlar için uygun bir gün olmayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla zaman harcamak ve enerjinizi boşaltmak isteyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.