1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
20 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

20 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün gizli kalmış olaylar işleri zorlaştırabilir. Kendinizi iç dünyanıza dönmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Öğle saatlerindeki koşullar keyfinizi kaçırabilir. Akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Tamamlanması gereken işler içindesiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün iş hayatınızda alacağınız desteklerle sorumlu olduğunuz konuları daha iyi yapabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Bu konuda çevrenizle düşüncelerinizi paylaşmak iyi gelecek. Mesleki gruplar içinde görev alacağınız zamanlar olabilir. İşlerinize yoğunlaşmanız gereken zamanlardasınız. Oldukça verimlisiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İş hayatınızda üstlerinizle iletişim ve hareketin önem kazanacağı bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Gün içinde ailevi konular da gündeminizi meşgul edebilir. Öğle saatlerinde yapılması gereken işler söz konusu olabilir. Kendinizi bazı konularda sıkışmış hissedebilirsiniz. Aşırı kontrolcü olmamalısınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gün içinde yeni şeyler öğrenip, kendinizi geliştirebilirsiniz. Yaşadığınız olaylara daha yukarıdan bakarak anlayış kazanabilirsiniz. Akşam saatlerinde eğitimle ya da uzaklarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Bazı konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün endişe duyduğunuz işlerde kırılmalar yaşayabilirsiniz. Sahip olduklarınızla ilgili değişiklikler sizi krize sokabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlandığınız durumlar oluşabilir. Gün içinde finansal konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlere daha ciddi yaklaşmanız gerekebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde ilişkide olduğunuz insanlarla daha fazla ilgilenmeniz gereken durumlar içinde kalabilirsiniz. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye bakın. Bazı konularda detaycı ya da kontrolcü tavrınız sizi zor duruma sokabilir. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz. Bugün eşinizle ilgili işler yüzünden planlarınızı yenilemek durumunda kalabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Çalışma hayatınızda farklı konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilgili olaylar gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Bugün daha çok şey öğrenmek için çaba içerisinde olabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde yeni düşünceleriniz olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki gelişmeler sizi şaşırtabilir. Gün içinde ani tavır değişikliği içinde olmamaya özen gösterin. Planlarınızdaki değişikliklere çabuk ayak uydurmanızda fayda var. Ayrıca hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar artabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde ailevi konularla meşgul olabilirsiniz. Geçmişte kalan olaylarla ilgileneceğiniz durumlar içinde olabilirsiniz. Bu durum biraz kafanızı karıştırabilir. Planlarınızdaki değişiklikler yüzünden esnek kalmaya bakın. Neyse ki akşam saatleri daha keyifli ve tatmin edici olabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla bir arada olabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sözleşme ve yazışmalara dikkat etmenizde fayda var. Öğleden sonraki saatlerde bazı zorlanmalar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere ayrıca dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde daha olumlu koşullar söz konusu.u.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yeteneklerinizle ilgili işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha çok çalışabileceksiniz. Başkalarından alacağınız destekler de rahatlatıcı olabilir. Koşullara hızlı ayak uydurabilirsiniz. Parayla ilgili planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha keyifli organizasyonlar ve fırsatlar söz konusu.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gün içinde yeni başlangıçlar yapacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkıyor. Ayrıca kendinizle ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha dikkatli yaklaşmak gerek. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak size iyi gelecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.