1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
21 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

21 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir takım değişiklikler yapmak için araştırma yapabilirsiniz. Gün içinde ailenizle ilgili konularda daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tekrardan toparlamak için fırsatınız olacak. Akşam saatlerinde ev hayatınızla ilgili sorumluluklarınızda artış olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sabah saatlerinde gündeminiz yoğun olabilir. Etrafınızdaki insanlarla uyum içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar için uygun zamanlar var. Akşam saatlerinde gerginlikler olabilir. Sakin kalmanızda fayda var.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün yapacağınız harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmek için çaba gösterebilirsiniz. Alacağınız destekler sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde gergin zamanlar geçirebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sabah saatlerinde daha olumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba gösterebilişiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilir, bazı konuları kabullenme içine girebilirsiniz. Fikir sahibi olduğunuz konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerinizde engeller çıkabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı rahat ifade edemiyor olabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. İşlerinizde öngörmekte zorlandığınız konular olabilir. Yeniden harekete geçmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Planlarınızda aksamalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde bazı olaylarda sıkıntılar olabilir. Sabırlı olmalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizin için iyi olabilir. Akşam saatlerinde yapacağınız programlarda sıkışıklıklar olabilir. Mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün üzerinde kafa yorduğunuz konularda olayları daha rahat görebileceksiniz. Yeni konulara ilgi duyabilir, bunlar için araştırma yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek ve düşüncelerinizi onlara açmak iyi gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğumuz konularda ivme kazandırmak isteyebilirsiniz. Acele davranmayın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün endişe yaratan konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde ortaklı konularda karar vermek isteyebilirsiniz. Finansal konularda yeniden hareketlenmeler olabilir. Kriz yaratan konulara karşı sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde beklemediğiniz değişiklikler yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda sıkıntılar olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konulara uyumlu yaklaşabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlara karşı temkinli davranmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Duygusal anlamda sizi sıkan konuların üzerinde fazla durmayın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Çalışma hayatınızdaki koşullar daha yorucu olabilir. Sorumluluklarınızın artacağı bir gündesiniz. İş hayatınızda ön göremediğiniz konulara dikkatli yaklaşın. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu durum sizin konuşmalarınıza da yansıyabilir. Olaylar karşı sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde aile ziyaretleri yapabilirsiniz. Rahatlamak kolay olmayabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sabah saatlerinde keyif alacağınız işlere yönelebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Birçok işi bir anda yapmak isteyebilirsiniz. Yeni konular sizi cezbedebilir. Duygusal açıdan çok rahat olmayan bir gündesiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.