1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22  AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgilenebilirsiniz. Yeniden harekete geçirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. İlişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Eksik işlerinizi toparlayabilirsiniz. Öğleden sonra çalışma hayatınızdaki konular ön plana çıkabilir. Uzun süredir ilgilenmediğiniz konulara zaman ayırabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular, başkaları için yapacağınız hizmetlerde olabilir. Sizi meşgul eden konular öğleden sonra dağılabilir. Yaşadığınız olayları kabullenmek sizi rahatlatabilir. Yaratıcılığınızı arttıracak konulara yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Geleceğinizle ilgili konularda ani değişiklikler olabilir. İşlerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Teknik konularda başarılı olabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman ayırmaya çalışın. Gün içinde yakın çevrenizde olaylar gelişebilir. Düşündüğünüz konulara dikkat etmeye çalışın. Destek aldığınız işlerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Maddi getirisi olan işler gündeme gelebilir. Yine de harcamalarınıza dikkat edin.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün iş hayatınızda görünür olmak için çaba göstermeniz gerekebilir. Hedeflerinize ulaşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Toplumun önünde olabilirsiniz. Ticari konularda kısmetli durumlar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Öğleden sonra yakın çevrenizde değişiklikler söz konusu olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız kişilere zaman ayırabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Bazı konularda farkındalığınız artabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. İlerleyen saatlerde parasal konularda canlılık olabilir. Yeteneklerinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Size sıkıntı yaratan konuları çözmek için başkalarıyla görüşme sağlayabilirsiniz. Kişisel konularınızı fazla öne çıkabilir. Ticari konularda büyüme sağlamak için fırsatlar olabilir. Aldığınız kararlarda duygusal olarak bağlanabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Eşinizle ilgili konularda farkındalığınız yüksek olabilir. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Ailevi konularda sizi etkileyen olaylar gündeme gelebilir. Akşam saatlerini daha sakin geçirmek isteyebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün çalışma hayatınızda yeniden harekete geçmek için mücadele verebilirsiniz. Emek verdiğiniz konuları tamamlamak için iyi bir gün olabilir. İşte beraber olduğunuz kişilerin yaşadıklarından etkilenebilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Ani değişimlerden etkilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sizi rahat hissettirecek konularla ilgilenebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde paylaşım içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız farkındalıklarınız size yeni kapılar açabilir. Karşınızdaki kişiye kendinizi ifade edebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Teknik konular zamanınızı alabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Ailevi konularda tekrarlanan olaylar yaşanabilir. Ev hayatınızla ilgili konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bazı işlerde aceleye getirmeyin. Aldığınız kararları iyi düşünün, gözden kaçan durumlar olabilir. Geçmişle ilgili konularda daha fazla içinize dönebilirsiniz. Yabancılarla ilişkilerinize yeni farkındalıklar katabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Hazırlayacağınız sözleşmeleri kontrol etmelisiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz gayet iyi. Çalışma düzeninizde farklı konular olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gündesiniz. Akşam saatlerinde işlerinizi toparlayabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde keyifli bir gündesiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. İdeolojik konular gündeme gelebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.