1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Yaşadığınız bazı değişimlere ayak uyduramıyor olabilirsiniz. Bu nedenle kendinizi koruma iç güdüsüyle agresifleşebilirsiniz aman sakin olun diyoruz. Özgürlük ve heyecan arzunuzu her ne pahasına olursa olsun yaşamaktan kaçınmıyorsunuz.

BOĞA: Aşk hayatınızda oldukça şanslı olduğunuz bir gün. Gün boyunca aşık olduğunuz kişiyle birlikte olabilir, romantizmin doruğunda olabilirsiniz. Öte yandan işinizle ilgili konularda bazı sıkıntılarınız olabilir.

İKİZLER: Sabırsız tutumunuzla tamamlamak üzere olduğunuz işleri zorlaştırabilirsiniz. Kendinize güveniniz fazla bu çevrenizin sizi kendinizi beğenmiş gibi algılamasına neden olabilir. Dışarıdan nasıl göründüğünüze dikkat edin.

YENGEÇ: Bugün üzerinizde anlamsız bir telaş olabilir. Sakin olun. Duygusal anlamda ise çok sık karar değiştiriyorsunuz. Öte yandan aşk hayatınızda beklemediğiniz bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

ASLAN: Bugün oldukça pratik ve hızlı olacaksınız. İstediğiniz her şeyin anında olmasını bekliyorsunuz. Bu hareketlilik sinirlerinizi yıpratabilir.

BAŞAK: Bugün çok fazla konuşkansınız. İletişim yeteneğiniz ön planda. Çevrenizdekileri etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz. Duygusal hayatınızda ise geçmişte yaşadığınız bazı sorunları çözmek adına adım atabilirsiniz.

TERAZİ: Yaşadığınız her sorunu konuşarak çözmeye çalışıyorsunuz. Bu yönünüz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Çevrenizde yaşanacak bazı karışıklıkları çözecek ve insanları yönlendireceksiniz.

AKREP: Hayatınızda her şey parça parça olmuş gibi toparlıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak şu ruh halinden kurtulmanın tek yolu sabırdır. Her şeyin hemen olmasını beklemek, hayatınızın her alanından mükemmel bir hayat sürmek çok zor buna alışmalısınız ve olgun davranmalısınız.

YAY: Sizi zor durumda bırakan sorununuzun nedenini bugün bulabilirsiniz. Ve hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Sevdiğinizden romantik ve duygusal sözler duymak sizi rahatlatacak.

OĞLAK: Bugün gizli bağlantılar, sırlar gibi konular sizi meşgul edebilir. Geçmişte yaşadığınız şeylere, şu an yaşadığınız bazı olayları ilişkilendirebilirsiniz. Gerçeği görmek için şanslı bir gündesiniz. İlişkinizde ise önemli bir karar alabilirsiniz.

KOVA: Her an yeni fikir üretiyorsunuz ve pratik çözümlerinizle kendinize hayran bırakıyorsunuz. Aşk hayatınızda ise heyecana ihtiyacınız var.

BALIK: Yakın çevrenizdeki kişilere veya partnerinize asıl isteklerinizi açık bir dille ifade edebilirsiniz. Beklentilerinizin ve yeni fikirlerinizin daha fazla dikkate alınmasını istiyorsunuz. Ancak bunun için sabırlı olmalı ve karşınızdakini dinlemelisiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.