1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

 

KOÇ:    Kendinizi kolayca ifade edebilirseniz, ikili ilişkilerinizde istediklerinizi elde etmiş olacaksınız. Yapmak istediklerinizi ifade ederken kendinize olan güveniniz ve cesaretinizi yansıtın.
 
BOĞA:   Maddi konulara olan yaklaşımınız sizi zor durumda bırakabilir. Bu noktada çevrenizden destek alacaksınız. Ortak çalışmalar yaptığınız kişilerle şu sıralar fazla vakit geçireceksiniz. 
 
iKiZLER:   Bugün istediklerinizi yapmak için uygun bir gün. Buna elverişli bir ruh halindesiniz. İş hayatınızda vereceğiniz kararlar doğru olacak ve ilerleme kaydedeceksiniz.

YENGEÇ: Gün boyunca son derece hassas ve duyarlı olacaksınız. Yaşadığınız bazı olayları büyütebilir, duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Ancak arkadaşlarınızın desteği ve yakınlığı moralinizi yükseltecek.

ASLAN: Hareketli saatler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda bulunan sizin için önemli olan bazı kişilerle ilgili alacağınız bazı haberler sizi derinden etkileyebilir

BAŞAK: Gerçekleştirmek istediğiniz bazı istekleriniz olabilir. İyimser ve olumlu tavırlarınız sayesinde isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Sevdiğiniz kişiye gösterdiğiniz anlayışlı ve özenli tavrı ailenize de göstermelisiniz.

TERAZİ: İş hayatınızdaki gelişmeler size başarı ve mutluluk getirebilir. Tamamlanması gereken işlerin üstesinden kolayca gelebileceğiniz bir gün sizi bekliyor.

AKREP: İlişkiler açısından oldukça güzel açılara sahipsiniz. Yeni ortamlara girebilir, Yeni dostluklar kurabilirsiniz. Maddi sıkıntılarınız yavaş yavaş çözülüyor. Biraz daha sabır.

YAY: İş ve aile hayatında olumlu haberler alacağınız bir gün sizi bekliyor. İhmal ettiğiniz dostlarınızla görüşebilir, aşk hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

OĞLAK: Bugün oldukça iyimsersiniz. Gereksiz risklerden kaçınmalısınız. Özellikle işinizle ilgili konularda dikkatli olmaya gayret edin. Öte yandan eşinizle ya da sevdiğiniz kişiyle aranızda sorunlar olabilir. 

KOVA:  Kendi plan ve yöntemlerinizle her türlü sorunu çözebilir ve çevrenizdekileri rahatlatabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise var olan ilişkiniz sizi sıkıyor. 


BALIK: Bugün oldukça yoğun olabilirsiniz. İşinizle ilgili bazı konularda gerilebilirsiniz. Sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz dikkat! 
 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.