1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
22 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

22 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Sizi seven insanlar bu aralar size biraz tepkili. Onları ihmal ettiğinizi düşünüyorlar. Biraz vakit ayırsanız iyi olabilir.

BOĞA: Hayatınızla ilgili aldığınız kararlar size iyi gelecek. İyi ki yaptım diyebilirsiniz. Ummadığınız anda elinize para geçebilir.

iKiZLER: Hedeflerinize ulaşmanıza çok az kaldı. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Her şey sizin lehinize ilerliyor.

YENGEÇ: İş çevrenizde fazlasıyla dikkat çekiyorsunuz. Sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizde bazı endişeleriniz olabilir. İsteklerinizi açıkça dile getirin.

ASLAN: Yeni haftaya yeni başlangıçlar yaparak başlıyabilirsiniz. Fırsatları kaçırmamaya dikkat edin. Sağlığını gayet iyi.

BAŞAK: Kritik kararlar alabilirsiniz. Alacağınız bu kararlar en çok ailenizi etkiliyor. Onları çok fazla üzmüş durumdasınız.

TERAZİ: Gergin bir ruh halindesiniz. Stresli günler geçiriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamdan biraz uzaklaşmalısınız.

AKREP: Alacağınız bazı haberler sizi fazlasıyla tedirgin edebilir. Hemen paniğe kapılmamalısınız. Zaaman her şeyin ilacı.

YAY: Duygusal anlamda özel hayatınıza vakit ayırmanız gerekecek. Yoğun geçen, hızlı bir kaç günün ardından dinlenmek sizin de hakkınız.

OĞLAK: Gün içinde yakın çevre, akrabalarınız veya kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Bu buluşma keyfinizi yerine getirecek.

KOVA: Yeni gelişmeler sizi heyecanlandıracak. İstediğiniz şeye ulaşmanıza az kaldı. Ailevi sorunları fazla büyütmemelisiniz.

BALIK: Elinize geçen paraları iyi bir yatırımla değerlendireceksiniz. Bu durum size rahatlatacak. Beklediğiniz haberler çok yakında.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.