1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün oldukça hareketli bir gün geçireceksiniz. Aile içinde yaşanacak bazı olaylar sizi derinden etkileyebilir. Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. Öte yandan iş hayatınızda karşınıza çıkacak bir fırsat size farklı kapıları açabilir.

BOĞA: Yaşayacağınız bazı olaylar sizi heyecanlandırabilir. Ancak duygularınızı belli etmemelisiniz. Öte yandan iş hayatınızda sıkıntılı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz.

İKİZLER: Hayal gücünüzün üst düzeyde olduğu bu dönemde yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Ailenize daha fazla zaman ayrımanız gereken bir süreçtesiniz. Maddi açıdan tutumlu olmanızda fayda var.

YENGEÇ: Alacağınız beklenmedik haberlerle bugünü hareketli bir şekilde geçirebilirsiniz. Öte yandan bugün duygularınızı denetlemekte güçlük çekebilirsiniz.

ASLAN: Bugün yaşayacağınız beklenmedik olaylar sizi oldukça huzursuz edebilir. Bu durum sizi maddi konularda arayış içerisine itebilir.
 
BAŞAK: Bugün kararlı tutumunuzla çevrenizdeki kişileri etkileyecek, hayatınızda yenilikler yapacaksınız. Girişimde bulunmak için oldukça uygun bir gün.

TERAZİ: Sezgilerinizin yükseldiği ve verdiğiniz kararları etkilediği bir gün sizi bekliyor. Yaşadığınız bazı olaylarda tahmin ettiğiniz şeylerin yaşanması sizi heyecanlandıracak. Ancak düşüncelerinizin doğruluğundan emin olmalısınız. 

AKREP: İlişkileriniz bugün gündemde. Meydana gelen sürpriz gelişmeler sizi heyecanlandırabilir. Aşk hayatınızda yenilik arzusu içerisinde olabilirsiniz. Duygusal yaşamanızda karşılaşacağınız sürpriz gelişmeler sizi havaya sokabilir.

YAY: Bugün alacağınız olumlu haberler içinde bulunduğunuz karamsar havayı dağıtabilir. Geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Öte yandan aşk hayatınızda beklemediğiniz bazı gelişmeler sizi şaşırtabilir. Fevri hareket etmeyin.

OĞLAK: Size kazanç getirecek güzel bir işe imza atabilirsiniz. Geleceğinize yönelik girişimlerinizde şans sizden yana. Yaşadığınız bazı sorunları çözmek için evren size fırsatlar sunacak.

KOVA: Olaylara bakış açınız değişebilir. Geçmişle bağlantılı konular yeniden önem kazanabilir. İyimser ve olumlu bir tutum içerisine giriyorsunuz.

BALIK: Uzun süredir beklediğiniz fırsat her an gerçekleşebilir. Şanslı bir gün sizi bekliyor. Sadece biraz daha sakin ve tedbirli olmanız gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.