1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün içinde bulunduğunuz durumu ve insanlarla olan ilişkilerinizi kontrol altında tutmak ve benim düzenim devam edecek diye diretmek hem sizin hem de diğer insanların enerjisini düşürebilir. Biraz esnek olmak en güzeli.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün bir arkadaşınızla aranızda anlayış eksikliği nedeniyle bazı gerginlikler yaşanabilir. Gereksiz mevzuların aranıza girmesine müsaade etmeyin. Beklentiyi yüksek tutmayıp dostluğunuza verdiğiniz değeri hatırlayın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün resmi işleriniz, bu içerikteki başvuru ve görüşmeleriniz açısından istediğiniz kadarını elde edememe riski olabilir. Talebiniz ve beklentiniz net olsun. Ancak gerektiği kadar ciddiye almışsanız olumlu karşılık verilecek.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün size akıl veren, işinizi öğretmeye çalışan hatalarınızı görüp düzeltme telaşına kapılan insanlar olursa etrafınızda, tepki göstermek ve savunmaya geçmek yerine olgunlukla karşılayın ve değerlendirin yapılan eleştirileri.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Maddi açıdan sizi zorlayacak bir borcun altına girmeyin, bir başkası adına yapılacak bir ödemenin sorumluluğunu üstlenmeyin bugün. Eğer ihtiyacınız olduğunda destek isteyememe sorununuz varsa verirken de o kadar rahat olmayın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Eşinizle bir konuda uzlaşmaya varmakta zorlanabilirsiniz bugün. Sadece karşı çıkmanız ya da kendi bakış açınızı zorla kabul ettirmeye çalışmanız faydasız. Bu karar aileyi de ilgilendiriyorsa rızaların alınması önemli olacak.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün eğer günlük işlerinizin belli bir hızda yürümesini ve yaptıklarınızın, emeğinizin takdir edilmesini istiyorsanız doğru iletişimi sabırla kurmak önemli olacak. İletişimden yaptığınız tasarruf aksine vakit kaybı olacak.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yaratıcılık isteyen bir işiniz, keyif amaçlı yaptığınız bir plan, aşk ve romantizm içerikli konular her zamanki kadar keyif verici ve akıcı olmayabilir bugün. Bu tarz konular için akşam saatleri çok daha uygun olacak.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sevdiklerinizle olan ilişkinizde her zamankinden olgun ve sorumluluk sahibi olacak şekilde hareket etmenize ihtiyaç var. Yapmanız gereken fedakarlıklar eğer angarya gözüyle bakarsanız gerçek anlamda işe yaramaz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün nasıl olsa anlatsam da anlamazlar diye düşünüp de iletişim kurmaktan vazgeçtiğiniz insanları yok saymak size fayda sağlamaz. Anlaşamıyorum deyip kestirip atmak yerine nasıl konuşursam anlaşırım diye sorun kendinize.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün bulunduğunuz sosyal çevredeki gereklilikler, tahmin ettiğinizin dışında bir takım harcama kalemlerine sebep olabilir. Elimden para çıkmasın diye ısrar etmek bambaşka sebeplerle oluşan kayıpları beraberinde getirebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün kendinizi yetersiz hissetmenize sebep olabilecek kişilere taviz vermeyin. Neyi ne kadar bildiğinizi, ne kadar yeterli olduğunuzu siz bildiğiniz sürece bunun onayı kimseye kalmayacaktır. Özgüven kazanç sağlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.