1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün ortaklaşa kazançlar elde edebilmek için güzel imkanlar bulabilirsiniz. Eşinizin maddi durumu ile de daha çok ilgilenebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün yakın ilişkilerinize ve ortaklaşa konulara önemli vurgular getirmekte. Duygusal açıdan daha fazla şey duyabileceğiniz bir gündesiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Hafta sonu olmasına karşın daha fazla iş ve yapılması gereken ödevler gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili çalışma konuları da gündeme gelebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Duygusal açıdan daha coşkulu olabileceğiniz, sezgilerinizden de yararlanabileceğiniz bir gündesiniz. Harcamalarınızda fazla cömert olabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün ailevi konulara önem vermek gerekebilir. Aynı zamanda ev içinde daha hareketli ve aktif olabileceğiniz imkanlar var.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Zihinsel açıdan verimli bir gününüzdesiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerle ilgili gelişmeler daha çok ilginizi çekebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün parasal imkanlar üzerinde daha çok durabilirsiniz. Ancak bütçenizi aşma riskiniz de yüksek. Kaynaklarınızı çarçur etmemelisiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi daha çok ortaya koyma isteği içerisindesiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Duygusal açıdan daha hassas olabileceğiniz bir gündesiniz. Kimi zaman geçmişten kaynaklanan durumlar moralinizi etkileyebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün yenilikler ve hedefler üzerinde daha kararlı durabilirsiniz. Arkadaşlar ve gruplarla ilgili işlerde de ilerleme sağlayabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün kendinizi daha güçlü gösterebileceğiniz bir kararlılık içerisindesiniz. Sosyal konularda da dikkat çekebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Akrep burcundaki Ay size yeni şeyler keşfetme isteği ve heves getirmekte. Kendinizi daha akıcı şartlar içerisinde bulabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.