1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
23 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

23 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Stresli günleriniz geride kalıyor. Bu süreçte eski arkadaşlarınız ile tekrar biraraya gelip eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. İlişkinizi iki kişilik yaşayın. Başkalarının söylediklerine o kadar da aldırmayın.

BOĞA: Hayatınız yavaş yavaş düzene girmeye başlıyor. Ilımlı tavırlarınız ile sorunları daha kolay aşacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar hiç ummadığınız anda ayağınıza gelebilir.

İKİZLER: Emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Tatışmalardan uzak durmak sizin için çok daha iyi olacak. Aileniz ile birlikte önemli kararlar alabilirsiz. Hayatınızda olabilecek köklü değişimlere açık olun.

YENGEÇ: Mücadeleci yönünüz ön plana çıkacak. Bu durumu iş hayatınızda kullanabilir tahmin ettiğinizden daha başarılı olabilirsiniz. 

ASLAN: Hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayacaksınız fakat karar aşamasında yakınlarınızdan çok kendi isteğinizin ne olduğuna önem vererek hareket etmelisiniz.

BAŞAK: Kararsız kaldığınız durumlarda iç sesinizi dinlemelisiniz. Özel hayatınızda çekici tavırlarınız ile ilgi odağı olacaksınız.

TERAZİ: Duygularınızı dengelemeye çalışmalı aklınıza esen her şeyi duygusal yaşamınızda yapmamalısınız. İş hayatınızda duygusal davranışlar içinde olmamaya özen göstermeli ve gerçekçi bir tutum sergilemelisiniz.

AKREP: Ödemeleriniz yüzünden biraz sıkıntı çekebilirsiniz. Eğer tutarlı harcamalar yaparsanız bu dönemi çabuk atlatacaksınız.

YAY: Mantığınızla hareket etmeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Duygularınız sizi yanıltabilir. Sağlık sorunlarınız yavaş yavaş çözülüyor

OĞLAK: Pozitif tutumunuz size ve çevrenize çok faydası olacak. Yaşam enerjiniz sayesinde keyfiniz yerine geliyor.

KOVA: Sevdiğiniz insanlarla kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Başarılı bir dönem sizi bekliyor. Biraz sabırlı olmanız yeterli.

BALIK: Hüzünlerinizi ve kaygılarınızı bi kenara koymalısınız. Sürekli dertlenerek moralinizi bozmamalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.