1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 23 YIL SONRA EVLENDİLER
23 YIL SONRA EVLENDİLER

23 YIL SONRA EVLENDİLER

23 YIL SONRA EVLENDİLER

A+A-

Norveç’te, 23 yıl önce kısa bir süre aşk yaşayan, ardından başkalarıyla evlendikten sonra çocuk sahibi olan Ketl Karlsen ve Aina Kaupang, eşlerinden ayrıldıktan sonra tatil için geldikleri Antalya’nın Alanya İlçesinde dünya evine girdi.

 

Norveçli emekli asker 47 yaşındaki Ketl Karlsen ve kafe işletmecisi 42 yaşındaki Aina Kaupang, ülkelerinde 1991 yılında tanışarak birbirine aşık oldu. Ancak Ketl Karlsen’in Birleşmiş Milletler görevi, Aina Kaupang’ın asker kardeşinin Malta’da bir çatışmada ölmesi sonucu çift bir süre sonra ayrılmak zorunda kaldı. Ketl Karlsen görev için gittiği Makedonya’da 1997 yılında evlenerek Gina ve Jens adında iki çocuk sahibi oldu. Aina Kaupang da 1999 yılında ülkesinde evlenerek Alexander adında bir çocuk dünyaya getirdi. Aina Kaupang 2004 yılında Ketl Karlsen de 2012’de eşinden ayrıldı. Daha sonra yeni bir hayat kurmaya karar veren çift bu yıl tekrar bir araya geldi. Çocuklarıyla birlikte Alanya’ya tatile gelen çift burada evlenmeye karar verdi. Tatilini Grand Zaman Otel’de geçiren Ketl Karlsen ve Aina Kaupang, dün akşam Oba Mahallesi’ndeki Alanya Norveç Kilisesi’nde peder Hans Petter Dahl’ın kıydığı dini nikahla evlendi. Kiliseye limuzinle gelen çiftin nikah törenine çocukları da katıldı. Nikah töreninde birbirine yüzük takan çift, 23 yıl sonra tekrar kavuşmanın mutluluğunu çocuklarıyla birlikte yaşadı. İlk kez Türkiye’ye gelen Ketl Karlsen, Aina’nın Türkiye’yi çok sevdiğini ve burada düğün yapmak istediğini söyleyince hiç düşünmeden kabul ettiğini söyledi.

Karlsen, çocuklarının da çok mutlu olduğunu belirterek "Çok iyi arkadaş oldular. Bizlere düğün organizasyonu konusunda her türlü yardımı yapan otel yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

Aina Kaupang ise Alanya’da evlenmenin kendisi için fantastik bir olay olduğunu belirterek şunları söyledi: "Hayatımın anlamı olan erkekle mutlu bir tatil yapıp evlenmek benim için Alanya’yı farklı kılıyor. Beraber olduğumuzda ona ’benim için hayatımdaki tek erkek sen olacaksın’ demiştim. Ve onu hep bekledim. 23 yıl önce evleneceğimizi hiç düşünmemiştim ama hiçbir zaman onu unutmadım. Evlendiğim eski kocama da hayatımda hiçbir zaman unutamayacağım birisi olduğunu söylemiştim. Ailem de bu birliktelik ve evlilikten çok mutlu oldu. Bize destek oldular."

Kilisedeki nikah töreninin ardından tarihi Alanya Kalesi’nde fotoğraf çektiren çift, evlilik kutlamasını bir restoranda düzenlenen gecede yaptı. Çift resmi nikah törenini tatilin ardından Norveç’te yapacak.

İHA

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.