1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızın gelecekleri ile ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Gün içinde duygusal değişimler yaşayabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ailenizle ilgili konular değişkenlik gösterebilir. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Sizden büyük kişilerden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde eşinizle ilgili konularda daha meraklı olabilirsiniz. Maddi konularda destek alabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Düşünsel konularda sizi zorlayan durumlar içinde olabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi yürütebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Duygusal yönden sakin davranmanızda fayda var. Eğitsel konularda ani değişiklikler gündeme gelebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün sizi uğraştıran konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda karamsar olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. Ailevi konularda ısrarcı davranabilirsiniz. Gizli kalmış konular gün yüzüne çıkabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. Ani değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. İlişkileriniz gündeme gelebilir. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinizde yüksek konsantrasyon içinde olacaksınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. Duygusal değişiklikler sizi yorabilir. Dikkatsizliklere karşı önlem almalısınız. Kendi içinize kapanacağınız bir gün olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün değiştirmek durumunda kaldığınız işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Parasal konularda daha tutku ile başlayacağınız işler gündeme gelebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Bunları yaparken çatışmalardan uzak durmalısınız. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir. Değişiklikler yaşanabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün yeni başlayacağınız işlerinizde mücadele içinde olabilirsiniz. Öngöremediğiniz konularda değişiklikler yaşanabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmalar olabilir. Düşüncelerinizi ifade ederken tepkisel davranmamaya çalışın. Yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün iletişimde olduğunuz kişiler sizi sıkıntıya sokabilirler. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Olaylara karşı tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha tutkulu yaklaşabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakinliğinizi korumalısınız. Üzerinde çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Çalışma hayatınızda iletişiminiz güçlenebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi zorlayabilir. Bazı konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek için alternatif planlar yapabilirsiniz. Olayları olduğundan fazla içine girmeyin. Bugün mücadeleci tavrınızı ortaya koyabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.