1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
24 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

24 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün gerçekleşen dolunay, aşk hayatınıza, yaratıcı konulara vurgu yapıyor. Kendinizi daha rahat ortaya koyabileceğiniz eğlenceli şartlar var.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün gerçekleşen dolunay, ev ve ailevi konulara, yerleşimle ilgili işlere vurgu yapıyor. Aynı zamanda kendinizi dinlemek için uygun koşullar var.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün gerçekleşen dolunay, yakın çevrenize, kardeşlerle ilgili konulara ve iletişime işaret ediyor. Bugünlerde hareket ve çevresel değişiklikler içinde olabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün gerçekleşen dolunay, parasal konulara, bütçenize ve harcamalara işaret etmekte. Maddi konular üzerinde daha fazla düşünmeniz gerekebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün burcunuzda gerçekleşen dolunay, kişisel açıdan sizi ilgilendiren konuları, niyetlerinizi aydınlatıyor. Bugünlerde kendinizle, bedeninizle, sağlıkla daha çok ilgilenebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün gerçekleşen dolunay, bilinçaltınızı ve sizi hassas kılan konuları öne çıkarabilir. Bilinçaltında sizi meşgul konular gündemizi etkileyebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün gerçekleşen dolunay, gelecek beklenti ve ümitlerinizi aydınlatıyor. Bugünlerde arkadaşlarla bir arada paylaşım içinde olmak iyimserlik getirecek.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün gerçekleşen dolunay, sizi öne çıkarıyor ve dikkat çekmenizi sağlıyor. Sorumluluklarınız da gündeme gelebilir, esnek olun.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün gerçekleşen dolunay, yolculukları, yabancılarla ilgili konuları gündeminize getirmekte. Bugünlerde başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz. İyi bir dinleyici olun.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün gerçekleşen dolunay ortaklı işleri, sizi bir ölçüde hassas kılan konuları da gündeme getirmekte. Gereksiz endişelerden uzak kalmaya bakın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün gerçekleşen dolunay, evlilik ve ilişkilerinizi, ortaklıkları öne çıkarmakta. Yakın beraberliklerinizde daha hassas ve düşünceli olmak durumundasınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün gerçekleşen dolunay, zaman alan işlere ve sizi yorabilecek koşullara işaret etmekte. Kendinizi iyi bir düzene sokmaya gayret etmelisiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.