1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
25 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

25 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ: Olaylara tepkisiz kalmalısınız. İçsel yolculuğunuza çıkma vakti! Finansal konularda risk almamalısınız. İş hayatınızdaki durgunluk moralinizi bozuyor olsa da ektikleriniz karşılığını pek yakında alacaksınız.

BOĞA: Özel yaşamınızdaki sessizlik sizi mutluluğa götürecek. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Değişiklik yapmak size iyi gelecek.

İKİZLER: Gergin bir gün geçireceksiniz. Her şeyin üstünüze geldiği bugünlerde biraz sakinleşmeniz gerekiyor. Sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz.

YENGEÇ: Maddi açıdan rahatlayacağınız birkaç gün de istediklerinizi yapabilmeniz için iyi bir fırsat olacak. Kendi ayaklarınızın üstünde durmayı başarabilmeniz aileniz tarafından takdir görüyor.

ASLAN: Bugün şanslı bir gün olabilir. İstekleriniz dilekleriniz gerçekleşebilir. Olumlu bakmanın faydasını göreceksiniz. Ailenizi ihmal etmemelisiniz.

BAŞAK: Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir.

TERAZİ: İlişkiler ve diyaloglar açısından en güçlü olduğunuz günlerden biri. Yakın çevreniz ile ilgili hareketli ve şaşırtıcı gelişmelerle karşılaşabilir, öğle saatlerinden sonra ise ilginç fikirleriniz ile ortaya çıkabilir.

AKREP: Aşk hayatınız gündemde olabilir. Aşkınızla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Bugün ertelediğiniz bazı gündelik işleriniz başınızı ağrıtabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

YAY: Yapacağınız anlaşmalar sonucu güzel kazançlar elde edebilirsiniz. İstediğiniz işleri yapacaksınız. Aşk hayatınız ise biraz karışık durumda
...

OĞLAK: Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işinizde daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız.

KOVA: Çok enerjik bir gün geçiriyorsunuz. Hislerinize güvenmelisiniz. Hayatınızla ilgili kararlar alırken ailenize de danışmanızda yarar var.

BALIK: Ev, aile ile iş, gelecek planları arasına sıkıştığını hissedebilirsin bugün. Farkına vardıkların seni insanlar ve ilişkiler, amaçların hakkında derin kavrayışlara sürükleyebilir.

Kaynak:haberedikkat

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.