1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
25 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

25 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ

Kariyeriniz ile ilgili finansal kararlarınıza destek bulabileceğiniz bir gün. Yaratıcılığınızın yüksek olduğu bugünde keyfe aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

BOĞA

Uluslararası ilişkiler gibi konularda destek alıyorsunuz. Gün boyunca ortaklıkları gözden geçirirken, gece evde ya da işyerinde çalışanları değerlendirebilirsiniz. 

İKİZLER

Dinlenmek, meditasyon vb çalışmalar yapmak, kendi ruhunuzu dinlemek için uygun bir gün. Kendi içinize dönmekte aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

YENGEÇ

Ortağınızın sizi sosyal arenada desteklediği bir gün olacak. Aşırı harcamalara karşı dikkat etmelisiniz. Yaratıcılık konusunda kendinizi tıkanmış hissedebilirsiniz.

ASLAN

Bugün kariyeriniz ile ilgili konularda daha duyarlı olabilirsiniz. Sağlam adımlar atmak isterken aşırıya kaçmanız mümkün. Aile içi iletişimde dikkatli olun.

BAŞAK

Yaratıcılığınızı kuvvetli biçimde akademik alanda ortaya koyabileceğiniz bir gün olacak. İletişimde ve seyahatlerde aksaklıklar yaşanabilir.

TERAZİ

Maddi konularda yeni bir adım atmak için pek uygun bir gün olmamakla birlikte; aile büyüklerinizin desteği ile finansal yapınızı değerlendirebilirsiniz. 

AKREP

Ortaklıklar konusunda daha sağlam kararlar almak istediğiniz ancak duygularınız ve fikirleriniz arasında kaldığınız bir gün olabilir. Kardeşleriniz destek verebilir. 

YAY

İşyerinizde çalışmalarınıza maddi destek bulabileceğiz bir gün olacak. Duygularınız ve düşüncelerinizi toparlamak için günü değerlendirebilirsiniz. 

OĞLAK

Yaratıcılığınızın yüksek olduğu bugünde köklü değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda temkinli davranmanız sizin için daha faydalı olacaktır. 

KOVA

Kariyeriniz ile ilgili yeni adımlar atmak için pek uygun bir olmayabilir. Kararlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Eşinizin desteği sizi mutlu edecek.

BALIK

İşyerinizde duygusal patlamalar yaşanabilir. Sosyal çevrenizden birinin desteği rahat etmenizi sağlayacak. Finansal durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.