1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
25  ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

25 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün ikili ilişkilerinizde oldukça yoğunsunuz. Karşı taraftan beklediklerinizi kolayca ifade edebilir, duygularınızı ifade etmede sabırsız ve zorlayıcı davranabilirsiniz. Bu durum sevdiğiniz kişiyle aranızda problem olabilir.

BOĞA: Kendinizi ruhsal açıdan iyi hissettiğiniz bir gün. Çevrenize karşı iyimser bir tutumda bulunmanızın karşılığını olumlu şekilde alacaksınız. Duygusal beraberliğinizde ise yoğun bir gün sizi bekliyor. Sevdiğiniz kişiyle birlikte olabilir, hoş vakit geçirebilirsiniz.

İKİZLER: Gün boyunca geleceğe yönelik aldığınız kararlar kafanızda soru işaretleri olarak kalabilir. Net kararlar almamanız gereken bir dönem. Öte yandan ailenizle ilgili konularda olayları zorlamamalı, oluruna bırakmalısınız. Önemli kararlar almaktan kaçının.

YENGEÇ: Bugün yaşayacağınız bazı gelişmeler sizi huzursuz etmeye yetecek. Hayatınızda olması gerektiğini düşündüğünüz bazı şeylerin gerçekleşmemesi sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Sevdiğiniz kişinin üzerine fazla gidiyor olabilirsiniz dikkat!

ASLAN: Güne enerjik bir şekilde başlayacaksınız. Gün boyunca ailenizle birlikte vakit geçirebilir, dışarıya çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte evde ya da dışarıda keyifli aktiviteler yapabilirsiniz. Ruhunuzun tam anlamıyla dinleneceği bir gün olacak.

BAŞAK: Bugün hobilerinizle uğraşabilir, hangi konulardan zevk aldığınızı sorgulayabilirsiniz. Sahip olduğunuz şeyler üzerine kafa yorabilirsiniz. Öte yandan ilişkinizin gidişatı sizi mutlu edebilir ve partnerinize daha çok bağlanabilirsiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler içinizde tuttuğunuz sıkıntıları paylaşmanızda fayda var. Olaylar iyice karmaşıklaşmadan çözüm aramalısınız. 

AKREP: Biraz eğlenmeye ve hayatı değişik yanlarından algılamaya ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızla ufak bir tatile çıkabilirsiniz. 

YAY: Özel yaşamınızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Sorunlardan kaçmak yerine konuşarak halletmeye çalışmalısınız. 

OĞLAK: Günlük hayatınızda çare bulmanız gereken durumlar olabilir. Sağlıkla ilgili görüşmeler ve ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz. Akrabalarınız ya da kardeşlerinizle çözülmesi gereken durumlardan bahsedebilirsiniz. 

KOVA: Sevdiklerinizle ilgili kazanmayı plânladığınız konulara çare bulmanız gerekebilir. Değer verilen şeylere ya da finansal konulara yönelik çözümler üretebilirsiniz.

BALIK: Eviniz ya da ailenizle ilgili önemli konulara çözüm bulmaya yönelik girişimleriniz olabilir. Otorite konumunda olanlarla birlikte çalışarak çareler arayabilirsiniz. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.