1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 27 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
27 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

27 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün eğlenceli şeylerle uğraşmak isteyeceksiniz. Coşkulu ve heyecanlı aktiviteler ve buna fayda sağlayacak kişi ve ortamlar sizi kendine çekecek. Yaratıcılığınız da yüksek. Bugün çocuk konusunda sürpriz bir haber alabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün evde hesap etmediğiniz iş ve uğraşlar nedeniyle günlük planınız değişmek zorunda kalabilir. Dirençli tepkiler vermek yerine özel hayatınızda dengeyi nasıl sağlayabileceğinizi düşünün.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün iletişim ve bilgi akışı sizi yoracak derecede yoğun olabilir. Her şeyi merak eden ve sorgulayan yaklaşımları abartmamaya gayret edin. Zihinsel üretkenliğiniz yüksek. Verim alacağınız işlere harcayın bu potansiyeli.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün belki de uzun zamandır aradığınız ve işinize yarayacak olan bir şeyi tesadüfen karşınıza çıkacak şekilde bulabilirsiniz. İşlerinizi kolaylaştıracaksa, hayatınızı pratikleştirecekse çekinmeden, fazla düşünmeden alın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün insanlar alışık oldukları tepkileri vermenizi ve her zamanki destekleyici yaklaşımlarla onlara fayda sağlamanızı isteyecekler. Hep verdiğiniz ilginin bu kez verilmemesi yanlış anlaşılmalara ve yargılara sebep olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün zihninizi kurcalayan bir soruna çare olma, endişe ettiğiniz bir konuya çözüm üretme fırsatı bulabilirsiniz. Sizin için önemli bir konuda sessizliğinizi bozma zamanı gelmiş olabilir. Niyetler açıklandığında netlik gelecek.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün değişik insanlardan size gelecek faydalar söz konusu. Kalabalık bir ortamda hiç ummadığınız biri sizin için önemli bir konuma gelebilir. Arkadaş sürprizlerine açık olmakta fayda var bugün. Bir dostunuz sizi şaşırtacak.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün iş konularında değişim yaratma eğilimindesiniz. Rutinlerin değişmesi nedeniyle bazen sıkıntılı zamanlar yaşıyor olabilirsiniz. Ancak bu durum aslında sizin monotonluktan çıkmanızı ve yaratıcılıkta artışı sağlayacak.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sabit duruyor olmak ve bir şey üretmemek sizi her zamankinden daha çok rahatsız edebilir. Değişiklik arayışınız size fayda sağlayacak. Bir konuya daha önce hiç bakmadığınız bir pencereden bakma şansı bulacaksınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün sizi rahatsız eden bazı konuların konuşulduğu bir ortamda mecburen bulunmanız gerekebilir. Konuşmalara yargıyla ve isyankarlıkla karşılık vermek yerine bu durumun sizi neden rahatsız ettiğini sorgulamaya çalışın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Hayatınızda özel biri yoksa bugün size eşlik edecek yeni biriyle tanışma, bir yerlerde sohbet etme ve bir konuda iş birliği yapma imkanı doğabilir. Aynı dilden konuşmuyor olsanız bile yeni partnerlikler bugün ilginizi çekecek.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün zamanlama konusu sizi yorabilir. Aceleniz olan bir konuda bir başkası sizin kadar duyarlı hareket etmeyebilir. Ya da çok çabuk bitmesini istediğiniz bir iş uzayabilir. Sabırlı olun kendinize ve diğerlerine karşı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.